Featured Interview NEWS

MOTIVATIE MAANDAG: BLOGGER MAUREEN POWEL

maart 21, 2016

Maandag: tijd voor een gesprek met een inspirerend persoon. Omdat op maandag wat extra inspiratie altijd welkom is. Én omdat er zoveel toppers zijn die het aandurven hun dromen na te jagen. Happy Motivatie Maandag!

Deze week: Blogger Maureen Powel.

Het Instagram-account van deze goedlachse schoonheid staat boordevol práchtige plaatjes. Niet zo gek ook, want Maureen is naast blogger en styliste bij onder andere The Voice of Holland, ook een zeer ervaren model. Wat een fabulous combinatie! Haar grote voorliefde voor alles wat met kleuren te maken heeft, zie je terug in haar werk. Én in haar haren. Want Maureen zie je nooit langer dan een maand met hetzelfde kapsel, dus blíjf je haar volgen.mau3Waarom ben je eigenlijk begonnen met bloggen?

“Ik deelde al veel van mijn reizen en styling op Facebook en daarna ook op Instagram. Daarom besloot ik mijn verhalen, op aanraden van anderen, allemaal te bundelen op een website. Zodat mensen alles op hun gemak terug konden lezen. Pas nadat ik daarmee gestart was, begon ik eigenlijk te beseffen dat ik aan het bloggen was. Het is dus eigenlijk een beetje erin gekropen.”

Uiteraard zijn er tegenwoordig ontelbaar veel meiden die ook een succesvolle blogger willen worden. Wat voor advies zou je beginners geven?

mau4“Allereerst om hiervoor te kiezen omdat je er veel plezier in hebt en een bepaald doel voor ogen hebt. Wat wil je mee geven? En waarin kun je jezelf onderscheiden? Je moet ook een dosis discipline hebben en tijd investeren om content te verzamelen. Een succesvolle blogger wordt je niet overnight, je moet er echt wat voor over hebben.”

Het leven van een blogger/stylist ziet er uit als een perfecte wereld. Heb je wel eens last van mensen die denken dat het een makkelijke baan is?

“Last hebben is een groot woord maar er zijn inderdaad mensen die denken dat het alleen even een fotootje schieten is and that’s it. Ze beseffen niet dat je een artikel voorbereid: styling, locatie, content, nabewerking en tekst daar gaat heel veel tijd en energie in zitten.”

Wie zou je het liefst willen kleden en waarom?

“Er zijn heel veel mensen die ik zou willen kleden, maar Beyoncé dan toch wel het allerliefst. Ze is een superster en ik denk ook dat ze de potentie heeft om een stijlicoon te zijn. Met haar zou ik heel graag willen samenwerken.”mau

Hoewel je vaak van kapsel veranderd, is jouw haar je signature. Welk kapsel zou je nooit (meer) willen?

“Klopt, ik verander mijn haar regelmatig, ik hou ervan om mijzelf een nieuwe look aan te meten en met haar kun je zoveel kanten op! Maar je zal me niet zo snel met lang stijl haar zien. Ik zou ook nooit meer mijn haar chemisch ontkroezen.”

Je bent niet alleen op je foto’s, maar ook in real life een ontzettend bruisend en vrolijk mens. Heb je wel eens overwogen om te gaan vloggen?

“Wat een lief compliment. Het lijkt me eerlijk gezegd heel leuk om te vloggen, maar ik moet er eerst vol voor kunnen gaan wil ik dat gaan doen. Ik vind namelijk wel: als je iets doet, moet je het goed doen. Geen half werk! Op het moment heb ik het zó druk dat ik me nog niet heb kunnen verdiepen daarin. Snapchat vind ik al een onderneming, misschien eerst even eerst daarop oefenen haha.”

mau2Foto’s: Instagram

Ben of ken jij een echte gogetter die het verdient om in deze rubriek te staan? Mail naar info@teteatete.nl!

You Might Also Like