FASHION Featured NEWS

MOEILIJK MODE MOMENT MET WINONAH DE JONG

januari 28, 2016
Winonah de Jong

Het is the worst nightmare van haast iedere vrouw. Stel er gebeurt iets verschrikkelijks, je kledingkast vliegt in brand en je mag slechts drie items redden. Wat kies je dan?! We vragen het aan de echte modeliefhebbers.

Deze keer stellen we het duivelse dilemma voor aan modeontwerpster Winonah de Jong.

Hermes tas“Oh mijn god wat zou ik pakken? Jeetje, dit is inderdaad een dilemma. Ik denk dat als ik echt moet móét kiezen dat ik al heel snel mijn designertassen zou redden. En dan natuurlijk mijn Birkin Bags. Nu heb ik toevallig een bruine bij me. Dat is wel een van mijn lievelingsitems. Die gaat sowieso mee.”

“Maar misschien dat ik in een panieksituatie wel ineens hele rare keuzes maak hoor. Dat ik gewoon ineens grijp wat er voor mijn neus ligt. Ik heb nog wel een hele fijne jumpsuit van Balmain die ik wel zou willen redden. Die had ik vorig jaar aan naar het amfAR Gala. Maar laten we wel wezen, als er ooit ook maar IETS in mijn huis in de fik staat, dan red ik als eerste mijn kinderen, en dan kan de mode me even gestolen worden.”win2Onlangs hadden we ook een fijne Tête-à-Tête met Winonah over de nieuwe collectie van haar modelabel WINONAH. Al gelezen?

Foto: Rob van de Vlierd
Illustratie tas: Sanne Koekenbier

You Might Also Like