FASHION Featured NEWS

MOEILIJK MODE MOMENT MET NIKKIE PLESSEN

januari 21, 2016
nikkie plessen

Het is the worst nightmare van haast iedere vrouw. Stel er gebeurt iets verschrikkelijks, je kledingkast vliegt in brand en je mag slechts drie items redden. Wat kies je dan?! We vragen het aan de echte modeliefhebbers.

Deze keer stellen we het duivelse dilemma voor aan modeontwerpster Nikkie Plessen.

“Oh, dat klinkt inderdaad echt als een hel. Wat lastig zeg. Ik denk dat ik al het leer zou pakken. Dat zijn toch altijd wel de key items in mijn garderobe. De jurk waarin topmodel Natascha Poly onlangs te zien was (zie derde foto onderaan, red.) zou ik sowieso redden. Dat is één van mijn lievelingsjurken. Leer staat krachtig, valt goed te matchen en geeft toch altijd wel een chique uitstraling aan je look.”

“De leren jurk die ik naar mijn een na laatste show aanhad zou ik ook snel nog meenemen. En een derde item, hmm. Misschien gris ik dan nog snel één van mijn tassen mee, waarschijnlijk van Chanel, of een mooie schoen. Maar, mocht mijn kast ooit écht in de fik vliegen, dan heb ik gelukkig nog altijd een dubbele kledingkast ergens staan voor noodgevallen. Thank god.

Schermafbeelding 2016-01-04 om 5.56.56 PMSchermafbeelding 2016-01-04 om 5.58.12 PMSchermafbeelding 2016-01-04 om 6.07.30 PM

Foto’s: Rob van der Vlierd / Instagram

You Might Also Like