FASHION Featured NEWS

MOEILIJK MODE MOMENT MET MILJUSCHKA WITZENHAUSEN

februari 8, 2016

Het is the worst nightmare van haast iedere vrouw. Stel er gebeurt iets verschrikkelijks, je kledingkast vliegt in brand en je mag slechts drie items redden. Wat kies je dan?! We vragen het aan de echte modeliefhebbers.

Deze keer stellen we het duivelse dilemma voor aan Miljuschka Witzenhausen.

“Jeetje. Even denken, ik heb laatst ook zoveel weggedaan, zoveel jurken die ik allemaal niet meer droeg. Maar als de pleuris écht uitbreekt dan red ik als eerste mijn tweedehands bruinroze/bordeauxkleur Todds tas. Het is mijn enige merktas, en ik heb ‘m van mijn moeder gekregen na mijn scheiding. Dus daar hecht ik ook emotionele waarde aan.”

“Als tweede item red ik een aantal (mag dat ook?) héle fijne leggings uit Londen. Van een Italiaans merk, geen idee hoe het heet. Er staat ook op dat het push up is, dus het zit heel lekker strak. Oh, en als laatste ding zou ik mijn grijze toverhoed redden. (Al is het maar om mijn kast terug te toveren…) Ik zocht al heel lang naar zo’n model en deze vond ik op de vlooienmarkt. Ik vind ‘m top, dus die zou ik ook nog even snel meenemen als m’n kast in de fik zou vliegen.”

Schermafbeelding 2016-02-08 om 5.16.48 PM      miljus

Onlangs hadden we ook een fijne Tête-à-Tête bij Miljuschka thuis over guilty pleasures, de foodgekte, lijnen en single zijn. Al gelezen?

Foto’s: Rob van de Vlierd

You Might Also Like