FASHION Featured

MODETRENDS DIE IEDERE INSTA-GIRL DEZE ZOMER DRAAGT

april 11, 2018

Ben je ook zo blij dat de verschrikkelijke vrieskou nu echt voorbij lijkt? Redacteur Babette helpt je helemaal in de zomersfeer te komen door precies te vertellen welke trends we kunnen verwachten aankomend seizoen.

Mooi geel is niet lelijk

Onze Kiki had het al voorspeld: deze zomer is de kleur geel meer aanwezig dan ooit. Move over millennial pink – tijd voor geel. Normaal heb ik niet zoveel met deze kleur, maar ik moet eerlijk toegeven dat ook bij mij een leuk geel jurkje op het verlanglijstje staat. Ik ben zo heerlijk beïnvloedbaar en gevoelig voor trends…

Luxe teenslippers

Dankzij de Kardashians gingen we allemaal massaal aan de badslippers, van Adidas tot Gucci. Dit seizoen gaan we weer terug naar de oude vertrouwde teenslippers. Maar niet getreurd, dit gaat alsnog veel te veel geld kosten! Om écht mee te doen aan de trends ga je deze zomer voor een reteduur paar van Gucci of Chanel.

 

Gympen met gekke zolen

Over beïnvloedbaar gesproken, zelfs deze dingen begin ik nu leuk te vinden. Op straat zie je iedereen er al mee lopen: hoe hoger en grover de zool, hoe beter. Deze zomer kun je echt niet zonder een paar gympen die stiekem best lelijk zijn. Maar je kent het hé, ze zijn zo lelijk dat ze gewoon leuk worden.

Lavendel

Een ander kleurtje die we volop gaan dragen deze zomer is lavendel en dit zien we terug in alles van jurkjes tot tops. Toegegeven: het is een lastige kleur om te dragen omdat hij best flets kan maken. Maar met een zongebruinde huid ziet het er lekker zomers uit.

Wijde broeken

Lekker wijd, dat is het credo deze zomer. Ik moet eerlijk toegeven dat het wel superlekker zit, maar flatteus is anders (tenzij je kneitertje lange benen hebt). De wijde broeken, het liefst gezien in een fel kleurtje, dienen hoog in de taille vallen en vastgesnoerd te worden met een riem.

Kortom: verwacht veel hippe insta-meiden met een wijde broek in de kleur geel, gaaf lavendelkleurig topje, daaronder een paar Gucci teenslippers van pakweg 300 euries of natuurlijk die kekke Balenciaga sneakers.  Zomer 2018, heb nu al zin in je!

Over Babette

Freelance journalist. Crazy cat lady. Gaat ontzettend lekker op écht verse Italiaanse pasta. Komt uit Roffa. Verslindt minstens vijf tijdschriften per week. Volg Babette op Instagram via @babettekd 

You Might Also Like