FASHION Featured NEWS

MODEFANS OPGELET: HIER WIL JIJ BIJ ZIJN DIT WEEKEND

juli 8, 2016

Dit weekend nog niets te doen? En goh, heb je zin in een dagje Amsterdam én om een vintage Louis Vuitton suitcase te winnen? Dan hebben wij de ultieme tip voor je: het Wardrobe Detox Weekend van REBELLE.

Het wattes?

Online designplatform REBELLE organiseert op zaterdag 9 en zondag 10 juli een inzamelactie voor alle modeliefhebbers. Op deze dagen kun je designer mode en accessoires inleveren bij het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam, en een gratis VIP-service ontvangen. Dat betekent dat REBELLE de fotografie, productomschrijving en online plaatsing voor jou regelt, wel zo makkelijk. Geen gedoe meer met verkopers, foto’s maken en andere ellende: het wordt allemaal voor je gedaan.

REBELLE_LV_kofferDaarnaast mag je gratis het tassenmuseum bezoeken (dat is met al die vintage designer tassen van merken als Hermès, Chanel en Louis Vuitton een ervaring op zich, geloof me) én maak je ook nog eens kans op het winnen van een vintage Louis Vuitton koffer, om deze zomer in stijl op reis te gaan. We like.

Heeft jouw modebewuste vriendin, moeder of tante ook nog wel wat vintage designer pareltjes in de kast liggen die ze niet meer draagt? Neem haar mee en maak er meteen een gezellig dagje uit van, onder het genot van hapjes en drankjes. En het Westergasterrein waar de fashion week plaatsvindt is wel erggg dichtbij, ook fijn.

Dus, nog even alles op een rij:
Wie: alle liefhebbers van de mode
Wat: oude pareltjes weg doen en geld verdienen via rebelle.com
Waar: Tassenmuseum Hendrikje, Herengracht 573
Wanneer: 9 & 10 juli tussen 10.00 en 19.00 uur

Om kans te maken op de tas kun je je hier aanmelden voor het Facebook-event. Even delen voor morgenmiddag 17.00 uur and fingers crossed!

REBELLE_LV_bagDit artikel is in samenwerking met REBELLE tot stand gekomen.
Foto’s: rebelle.com.

You Might Also Like