Featured NEWS TRAVEL

MET DEZE APP ZUL JE JE ÉCHT NOOIT MEER VERVELEN

juli 14, 2016

‘All you can eat’ sushitenten kennen we inmiddels allemaal wel. Maar wist je dat er ook een ‘all you can read’ abonnement bestaat voor tijdschriften? Voor een vast bedrag per maand heb je onbeperkt toegang tot ein-de-loos veel artikelen. Ik kan nu al niet meer zonder.

Vorige week was ik op vakantie. Op Schiphol kocht ik nog even snel twee tijdschriften, ‘leesvoer voor tijdens het zonnen’. Maar wat gebeurt er vervolgens? Ik lees allebei de bladen in het vliegtuig al uit en lig vervolgens zonder blaadje me te vervelen op het strand. Herkenbaar? Dan is deze zomer Maggy jouw heldin. Met deze app kun je voor €5.99 per maand artikelen van zo’n beetje alle leuke Nederlandse tijdschriften lezen op je telefoon, laptop of tablet.   maggy

Maggy

De app bestaat al een paar maanden maar is nu volledig vernieuwd. Maggy biedt net als Blendle losse artikelen aan, maar dan onbeperkt voor een vast bedrag in plaats van per artikel. Ook heeft de applicatie een ingebouwd algoritme dus wordt op basis van je favoriete tijdschriften, jouw interesses en leesgedrag suggesties gedaan voor nieuwe artikelen. Maar de allerfijnste update is toch wel de offline functie. Hiermee download je je favoriete artikelen of hele magazines en bewaar je ze op je smartphone voor wanneer je geen WiFi hebt op vakantie. Zo handig!

Nooit meer vervelen tijdens trein-, auto- of vliegtuigreizen. Ik teken ervoor. Alleen jammer dat ik er précies na mijn vakantie pas achter kom dat het bestaat. Gauw weer een ticket naar de zo’n boeken dus, toch?

Dit artikel is in samenwerking met Maggy tot stand gekomen.
Foto: Maggy

You Might Also Like