Featured FOOD NEWS

MCDONALD’S LANCEERT FRIETJE MET CHOCOLADESAUS

januari 21, 2016

Als je vaak reist zul je dit misschien al weten: McDonald’s heeft in verschillende landen verschillende menu’s. Denk aan de Bratwurst Burger in Duitsland of de McNoodles in Australië. Maar wat ze in Japan hebben bedacht is wel heel apart. 

Ik eet geen vlees dus tijdens sporadische nachtelijke snackbar/fastfoodketen bezoekjes, ga ik meestal gewoon voor het ouderwetse frietje. Omdat dit kan gaan vervelen, ga ik lekker los op verschillende sauzen (wat dacht je van het patatje kaviaar?). Maar de Japanners komen nu met iets heel aparts. Aanschouw de McChocolate Potatoes (ja, echt).

Twitter: McDonald's

Twitter: McDonald’s

Japanse McDonald’s bezoekers kunnen vanaf eind januari dit frietje met daarop melk en witte chocoladesaus bestellen. Volgens de bedenker van het gerecht is het een ‘heerlijke harmonieuze ervaring’. Vanwege de combinatie van zoet en zout kan het ook als dessert besteld worden.

Misselijkmakende troep of dé droom die uitkomt voor (ongestelde) vrouwen? Ik nijg naar het eerste. Wil je het toch zelf proeven? Het bijzondere frietje staat slechts één maand op het menu, dus wees er snel bij.

Foto’s: Flickr/Twitter

You Might Also Like