FASHION Featured NEWS

LUNCHEN MET UGG AUSTRALIA

november 15, 2015

Onlangs werd Tête-à-Tête uitgenodigd voor een perslunch van UGG. Lees: een enorm landhuis, een sexy kok, een knisperend haardvuur en een snoezig gedecoreerde wintertafel. Maar natuurlijk moesten we daarbij zijn.

Toen we de invite binnenkregen hoorde ik Hajar panisch roepen: “OOH NEE! Die dag begin ik met mijn 3-daagse detoxkuur!” Maar mijn vriendin is de moeilijkste niet, dus onlangs dat ze de lunch over moest slaan, hop, richting UGG. Eenmaal binnen vliegen de heerlijkste gangen om ons de oren. Oh gosh, ik eet met een lichtelijk schuldgevoel mijn goddelijke tonijntartaar als ik Hajar op links aan haar sapje groene derrie zie nippen. Maar, ik moet toegeven: she did it. #allesvoordejournalistiek. Lees hier alles over haar bijzondere ervaring.

Ugg 3Enfin, terug naar de laarsjes, want daar waren we voor immers voor uitgenodigd. Het klassieke model van UGG bestaat al 37 jaar en dat moet gevierd worden. Anno 2015 kunnen we spreken over 2 kampen: de UGG-lovers or –haters. Waar ik me in het begin in de tweede categorie bevond (alleen al omdat het leven te kort is om op lompe laarsjes te lopen) ga ik mijn mening bijschaven. Ja echt. Dit seizoen introduceert UGG namelijk ook de Classic Luxe en Classic Slim, een laarsje met modieuze, slankere vormen en verfijndere details. Worden we vrolijk van. En onze voeten al helemaal. 

Ik kwam laatst van een evenement waar ik uren op torenhogen palen had gebanjerd en mijn voeten konden wel jánken onderweg naar huis. En toen bedacht ik me: mijn UGGS zitten in mijn koffertje. Hup, hakjes uit, schapenwollenlaarsjes aan, en weg was snertpijn van die rothakken. Sindsdien ben ik mijn Uggies gaan omarmen. Of mannen me nou sexy vinden of niet: het kan me geen drol schelen. Ik kom de winter wel door hoor, met deze booties.

Hallo, goed verzorgde lunch!

Ugg 4Biefstuk en truffel. Maak. Me. Gek.

Ugg 5Wat een parel van een locatie: Landgoed Waterland.

Ugg 6Fotografie: Ilsoo van Dijk

You Might Also Like