FASHION Featured

KIKI’S OUTFIT VAN DE DAG OP AMAYZINE.COM

april 6, 2016
Kiki

Eens in de zoveel tijd word ik gevraagd om in de ‘Look of the Day’ op Amayzine.com te komen. Jurkje aan, hakjes eronder, hatsakee ik ben ben er klaar voor.

De jurk: Zara. De schoen: ook. Weten jullie dat ook weer. Zo, mag ik dan nu een tof verhaal over de tas vertellen? De aankoop van dit exemplaar ging namelijk tegen álle regels der it-bags in: 1. hij was van plastic en 2. dat kon je ook nog eens duidelijk zien. Maar het snoepje paste overal goed bij en ook het formaat was precíes handig. En zo draag je een tas dus tot in den treure. Toen de voering er bijna uit kwam zetten en zelfs mijn vader zei “Kiek, wat moet je toch met zo’n plastic ding? Da’s toch helemaal niet modieus?” wist ik dat er iets niet goed ging…

Schermafbeelding 2016-04-06 om 10.00.57 AM..

Benieuwd hoe dit tassenverhaal is afgelopen? Check het hele artikel dan hier.

Foto’s: Vivian Hoorn

You Might Also Like