Featured TRAVEL

KIKI’S GRIEKENLAND PERSREIS IN BEELD

november 16, 2016

Zoals jullie vast wel op Instagram voorbij hebben zien komen, was ik vorige week voor Amayzine op een schandalig fijne persreis naar de Messiana-streek in Griekenland. Wil je weten hoe dat er allemaal aan toe ging, stel ik je vooral voor even het verslag hier te lezen, mocht je meer een plaatjeskijker zijn, goh you lucky bastard, dan zit je hier goed. 

Want zo als het eeuwenoude gezegde luidt: soms zeggen beelden meer dan duizend woorden.

gr1

Inmiddels een vaste traditie geworden: het vliegkiekje op Schiphol.

dagboek5

En een kleine drie uur vliegen later is dit je uitzicht. Vanaf Athene reden we naar het stadje Pylos. Zulke lieve huisjes!

gr20

En eh, ja, DIT was mijn gezicht toen ik net aankwam in het schandalig mooie Costa Navarino hotel. Ik zeg het je: beelden zeggen meer.

gr17

Even op het balkonnetje een travel flat lay in elkaar knallen. Moet ook gebeuren, begrijp je?

gr9

Dit. Bad. Ik heb er welgeteld twintig minuten ingezeten want we waren voornamelijk buiten, maar het waren de beste twintig minuten uit mijn leven. Het mag gezegd worden.

gr7

En ook dit bed was enorm verslapingsgevaarlijk…

dagboek7

Bij het kasteel van Pylos <3

gr19

Ik was samen met de leuke Rosanna (aka Billie Rose blog) en zij weet zelfs de ontbijtjes Instawaardig te krijgen. Het is een kunst!

dagboek9

I have this thing with bloemenmuurtjes je weet ?

gr12

En god ja, op sneakers I know. Maar met duizend trappen op en kasteeltjes beklimmen best een goed idee.

gr14

Hoe lief ís dit?! Duik je even een lunchtentje in, zitten deze Griekse vrouwkes er traditionele liedjes te zingen en pasta te maken.

gr28

Nee nee oké, dit was niet mijn camera maar een drone, dat snap je. Maar op dat beboste stukje rechtsboven was ik toch écht aan het picknicken.

gr15

De meest simpele dingen kunnen zo lekker zijn. Warme pita’s, huisgemaakte tzatziki met olijfolie en een salade met feta, tomaat, olijven en ui. LOF IT.

gr21

Ja, en dit is dus nog steeds allemaal het Costa Navarino hotel. Hou óp met me hoor.

gr4

Goed, waar Rosanna haar ontbijtjes dus sehr instawaardig zijn, zijn die van mij dat eh, iets minder. But hé, I tried. #DieBroodstengelVerpestHet

dagboek11

EEN PRIVÉ ZWEMBAD. OP JE BALKON. VAN JE HOTELKAMER. JA DIT MOET IN KAPITALEN.

gr10

Of wat dacht je van dit lekkere badje?

gr26

Ach en aan alle mooie dingen komen een eind. Maar dan wel altijd in stijl afsluiten hè? Ik had het toch net over die picknick boven op de berg? Holy fucking guacamole wat was dit bijzonder…

gr18

Zo, en toen was het alweer tijd om terug te vliegen. En ondanks dat ik vind dat je het hotel en de Messinia streek absoluut zelf gezien moet hebben, was je er toch nog een beetje bij. Morgen weer om 12 uur op Schiphol afspreken?

You Might Also Like