Featured NEWS TRAVEL

KIKI WAS BIJ HET OPENINGSFEEST VAN THE LOFT IN ROTTERDAM

mei 20, 2016
Rotterdam

Ik denk dat de keren dat ik in Rotterdam ben geweest zo op één hand te tellen zijn. Misschien bíjna twee. Maar als je wordt uitgenodigd voor een cool feestje in het NH hotel, dan stap je de auto wel in hoor, trust me.

Zeker als we het over het 4-sterren lifestyle en design hotel nhow Rotterdam hebben. Het paradepaardje vlak naast de Erasmusbrug is sinds 2014 een hotspot voor toeristen, zakelijke reizigers en rasechte Rotterdammers. Om dat ook maar eens zelf te ervaren, stapte ik samen met mijn allerliefste mutti in de auto voor een mini-trip naar Roffa.

rotterdamk1   Schermafbeelding 2016-05-21 om 12.59.05 PM
De reden voor de grande party? In nhow Rotterdam vond donderdag de lancering plaats van The Loft, een gigantische eventlocatie gesitueerd op de 6e etage. Man mán. Als ik ooit nog eens een groot event wil organiseren, dan weet ik wel waar ik naartoe ga. Een industriële look, 700 vierkante meter en een spectaculair uitzicht op de maas: check, check, dubbelcheck.

loft-BL-10Party

De mensen van NH weten wat aanpakken is. En dat zie je terug tijdens het feest, waar Victoria Koblenko een openingswoordje houdt, Valerio fijne plaatjes draait, de mannen van Avant Garde Collective hun dansmoves showen én je macarons uit een automaat kunt trekken. Dat laatste hebben we vier keer gedaan, dat snap je. Om de twee minuten flaneert er een ober voorbij met een oestertje, kalfshapje of een andere versnapering en na vier Gin Tonics besluiten we om ons bed maar eens op te gaan zoeken. En dat bed blijkt op de hoogste verdieping, de drie-en-twintigste(!) te staan. Ik kan je zeggen: de skyline van Rotterdam is WAANZINNIG vanaf dit hotel. Zeker in het donker. Oh en onderweg naar de lift kwamen we deze donutheaven nog even tegen. Mag ik hier wonen, alsjeblieft?

donut1  donut2

De Kamerhoge raampartijen zorgen er de volgende ochtend voor dat we front row zitten tijdens de zonsopgang. De wekker ging iets te vroeg, maar gut ja er moet gewoon gewerkt worden. Na het early bird-ontbijt stappen we grommend weer in de auto. Dit bezoek was véél te kort, Rotterdam. I’ll be back!

You Might Also Like