Featured TRAVEL

KIKI GING NAAR HET COCA-COLA BEACH HOUSE

september 15, 2016
Katwijk

Laten we wel wezen: als Coca-Cola je uitnodigt om een paar dagen in hun speciaal opgezette Beach House in Katwijk aan Zee te verblijven, dan zeg je geen nee. Een verrekt fijne #OfficeForToday namelijk, en als het dan óók nog eens dertig graden plus(!) wordt in hartje september, is het dubbel feest.

Zand tussen je tenen

Om je even een impressie te geven: in Katwijk aan Zee hebben ze een aantal supersnoezige strandhuisjes staan. Eén daarvan is compleet omgetoverd tot het Coca-Cola Beach House. Lees: een hottub, hangmat, een goedgevulde koelkast, Netflix, WiFi, de hele rambam tot uw beschikking. Het huisje is behoorlijk Schermafbeelding 2016-09-14 om 23.01.03compact en knus, maar met twee slaapkamertjes, een keukentje, douche, wc en wat kneuterige bordspelletjes heb je ook alles binnen handbereik om een te gek weekend te hebben. En eerlijk, eigenlijk heb je ook niets nodig als het strand letterlijk aan je voeten ligt.

Lunchen krijgt toch ineens een hele andere dimensie met zand tussen je tenen. No wonder dat de huisjes al de hele zomer volgeboekt zitten. Maar voor volgend seizoen mijn vriendinnen: dit is een ervaring die je gewoon een keer wilt meemaken. Trust me.

Naast het Beach House zit overigens strandtent Willy Zuid waar je smerig lekker kunt eten. De tonijnsteak is een must, maar ze hebben ook overheerlijke tapas en fijne andere visjes en pizza’s. Pak de fiets en doe even een rondje Katwijk, maak een strandwandeling, ga suppen, drink nog een ijskoud colaatje uit de koelkast en gooi vooral even die telefoon aan de kant. We (ik ben samen met mijn lief en schoonfamilie) hebben echt de beste twee dagen in het jaar uitgekozen die er maar bestaan. Ik zit nu tijdens het ‘gouden uurtje’ rond een uurtje of 8 in een hangstoel te tikken, en op dit soort momenten realiseer ik me weer dat Hajar en ik de allerleukste banen van het land hebben. Weet je, ik denk dat ik de lappie zo maar even aan de kant knal, en even van deze zonsondergang ga genieten. Het leven is immers meer dan alleen werken…

IMG_2911Coca Cola Beach House 7 _1085x610Dit artikel is in samenwerking met Coca-Cola tot stand gekomen.

You Might Also Like