FASHION NEWS

KATY PERRY SCHITTERT IN H&M KERSTCAMPAGNE

november 23, 2015

H&M heeft niemand minder dan Katy Perry verkozen tot hét gezicht van de nieuwe H&M Holiday campagne. In het ontzettend over the top reclamespotje verschijnt de Amerikaanse zangeres als een fee en tovert ze er op los.

Het nieuwe catchy kerstnummer van Katy ‘Every day is a holiday’, dat ze speciaal voor deze kerstcommercial heeft geschreven, is een deuntje dat geheid in onze hoofden gaat zitten de komende tijd.

katy“H&M heeft vanaf mijn 13e een rol gespeeld in het ontwikkelen van mijn stijl, toen ik  bijzondere en betaalbare H&M items met mijn vintage garderobe combineerde. Ik kan niet wachten om jullie te laten zien welke wondere wereld we hebben gecreëerd met deze magische kerstcollectie”, zegt Katy Perry.

De collectie bevat items als feestelijke jurken, een smokingjasje met openvallende mouwen en een T-shirt met paillettenborduursel in de vorm van een rode strik. Overal zijn bijzondere details te vinden, van franjes op een zwart minirokje tot de print op de perfecte kersttrui. De kerstcollectie is vanaf 24 november wereldwijd in H&M winkels en online vanaf 25 november verkrijgbaar.

Goed doel

Deze feestdagen steunt H&M kinderen in Myanmar met speciaal ontworpen giftcards. Voor elke verkochte giftcard schenkt de H&M Conscious Foundation 5% van het bedrag aan UNICEF.

Wij hebben onze favorite items geselecteerd:

h&mH&m2

You Might Also Like