FASHION Featured

JOUW VRIENDINNEN ALS SATC KARAKTERS?

januari 24, 2016
SATC

Eigenlijk leven we allemaal het Sex and the City-leven. Want laten we wel wezen: iedereen heeft toch die vriendin die enorm verslaafd is aan schoenen? Of een die altijd zo juicy over seks kan praten? Juist. We hoeven ons niet langer te verheerlijken aan het leven rondom de vier vrouwen in de Upper East Side. Eigenlijk, als we het dichter bij huis gaan zoeken, vinden we onze eigen ‘soap’ gewoon bij onze vriendinnen.

De ‘Charlotte’

Dit is je maatje. Jullie kennen elkaar waarschijnlijk al vanaf jullie schoolperiode. Ze is lief, rustig, een tikkie preuts en kleedt zich daarom altijd ‘naar behoren’. Terwijl ze reuzeknap is dus best iets meer zelfvertrouwen mag hebben. Met deze vriendin kun je urenlang thee drinken, films kijken en diepgaande gesprekken voeren.

De ‘Carrie’

De creatieveling uit de groep. Ze werkt waarschijnlijk of als schrijfster, journalist, muzikant of kunstenares, als ze maar vrij is in hetgeen wat ze doet. Ze loopt altijd voorop op de mode. Ze volgt geen trends maar ze maakt ze en is hopeloos romantisch. Met deze, zeer betrouwbare, vriendin heb je al meerdere keren bijna in je broek geplast van het lachen.

De ‘Miranda’

Dit is de carreerdriven, licht neurotische vriendin bij wie je altijd terecht kunt als je in de problemen zit. No problem, de Miranda weet het altijd weer op te lossen – en hoe. Gekenmerkt door haar pessimisme en cynisme gaat ze meestal als vrijgezel door het leven.

De ‘Samantha’

Het leven met deze vriendin is altijd een feest. Trek die fles champagne maar open, jullie dansen tot in de vroege uurtjes. Op de bar uiteraard. Dit is ook de vriendin met wie je voor het eerst een blowtje hebt gerookt, heb gezoend en gespijbeld hebt. En dan is er nog de seks: als er IEMAND verstand heeft van vurige liefde, dan is zij het wel. Ze is een echte femme fatale.

Foto: Flickr (cc)

You Might Also Like