BEAUTY Featured

IVVY-CHLOE GEEFT ZICH BLOOT: VET BEVRIEZEN BEFORE/AFTER FOTO’S

mei 30, 2018

Voor ons allemaal, zichzelf én de wetenschap stelt redacteur Ivvy-Chloe van de Geer haar lichaam beschikbaar ter onderzoek. In haar nieuwe rubriek ‘Ivvy-Chloe geeft zich bloot’, tackelt ze al haar zelfbenoemde ‘probleemgebieden’ en test ze uit welke behandelingen wél of absoluut niet de moeite (en het geld) waard zijn. Deze keer: vet laten bevriezen.

Weet je, ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ik niet in Coolscuplting geloofde. Ik zei tegen mijn contactpersoon: “luister, als het niet werkt.. dan ga ik écht niet schrijven dat het wél heeft gewerkt hè.” Nee dat hoeft ook niet zei ze. Als het niet werkt dan schrijf je maar dat het niet werkt,.. maar Iv,…het werkt wel. Toen moest ik lachen en zei ik: “Nou ok leggooooo!”.

Ik ga hier dan ook geen hele lang tekst meer aan wijden. Ik ben super blij met het resultaat. En zoals ik ook in mijn vorige artikel over Coolsculpting Centers heb geschreven. Ik eet gezond, ik sport regelmatig maar die zwemband wilde mij maar niet los laten. Dus als je ontevreden bent over jouw vetcellen, zorg dan eerst dat je gezond/ niet te veel eet en regelmatig sport voordat je deze behandeling laat doen. Tenzij je genoeg geld hebt, dan moet je gewoon een full body treatment laten doen en Chanel tassen gaan shoppen in plaats van dood gaan in de sportschool. Ja toch.

De foto’s

Nou, ik denk dat je als eerste naar beneden bent gescrold voordat je dit ging lezen. Maar even voor de formaliteit: zie hieronder mijn voor én na foto’s. Maak er een print screen van, stuur ‘m naar de tante van je buurmeisje of naar je gay best friend. Doe ermee wat je wilt maar zeg me niet dat het Photoshop is, want ik zweer op de PlayStation van m’n vriend dat het onbewerkte, 100% originele beelden zijn. (Nu zult u denken, ja daaaag die Playstation wilt ze natuurlijk kwijt, maar dat wil ik niet want dan ben ik hem ook kwijt.)

Lieve mensen, bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.  Vergeet niet om een gratis intake in te plannen bij de jouw dichtstbijzijnde vestiging (er zijn er 7 in Nederland)! Doe ze de groeten van mij, want de eerste vijf mensen krijgen 10% korting op Coolsculpting behandelingen.

Oh! Voordat ik het vergeet, nog één ding. Er zijn zoveel mensen die mij aanspraken op straat of in de supermarkt en zeiden: “Ja maar mijn andere vriendin heeft het ook gedaan en daar zag je helemaal geen resultaat.” Ik antwoord dan meestal: Jouw vriendin heeft waarschijnlijk cryolipolyse gedaan en dat is gewoon een goedkopere copycat en werkt zonder FDA/ Coolsculpting approvement. Dus je bent gewaarschuwd”.

You Might Also Like