FASHION Featured

INSTA WOMAN CRUSH: LISA-MARIE MEWES

juni 28, 2017

Een nieuwe maand? Dat betekent natuurlijk een nieuwe woman crush! Ze is altijd on point en summer ready. We kennen ze hè, op Instagram. De vrouwen waar we stiekem allemaal een beetje jaloers op zijn vanwege hun coole outfitfoto’s. Deze maand zetten we Lisa-Marie Mewes in het zonnetje. 

Lisa-Marie is één van de twee talenten van creatief duo en koppel Jims and Kitty’s. Dit tweetal staat bekend om hun visual storytelling en dat zien we met name terug in hun prachtige Instagram feed. De foto’s worden geschoten tijdens de vele reizen die ze maken. Diverse landschappen en prachtig witte stranden domineren hun achtergrond. City hippies opgelet! Wat we fashionwise van Lisa-Marie kunnen leren? Komt ‘ie:

1. Leen die oversized sweater van je vriend gewoon als je het even niet meer weet. Stijl het vrouwelijk af met een rokje en gouden sieraden.

insta1

2. Satijn & overslag is vrouwelijk & super sexy.

insta2-jpg

3. Maak een oversized, vintage T-shirt af met een explosie aan gouden sieraden.

insta3-jpg

4. Draag je overhemd off-shoulder bij hoge temperaturen!

insta4-jpg

5. Maak je fleurige zomerjurkje af met een stoere hoed en je bohemian look is born!

insta5-jpg

Over Anna Sophie Arendsredacteur_Anna

Anna Sophie, is een laatstejaars Fashion & Branding studente aan het AMFI en deelt al haar food, fashion & lifestyle favorieten op haar website. Speciaal voor Tête-à-Tête beschrijft ze all things fashion.

Foto’s:

You Might Also Like