Featured NEWS

IETS MET EEN 1 APRIL GRAP

april 2, 2017

Onze telefoons stonden gisteren roodgloeiend. Tientallen gechoqueerde appjes kregen we binnen na het brengen van het nieuws dat we zouden gaan stoppen met Tête-à-Tête. But don’t worry friends: het was een 1 april grap. Ja echt.

Enne trouwens, als je het stuk tot aan het einde door zou hebben gelezen, kon je dat ook weten. We citeren: “Ps: mocht je interesse hebben om een gesprek aan te gaan om te praten over een mogelijke overname van Tête à Tête, stuur dan je motivatie naar info@teteatete.nl. Of nee, weet je wat info@genaaidmeteenkikkerinjebil.com voldoet ook prima.”

Blijkbaar is dat einde toch niet helemaal lekker doorgekomen bij iedereen en dus voelen we ons naast melig nu ook schuldig. We kregen zelfs van onze familieleden en meest close vrienden de vraag WHAT HAPPENED?! Maar wees gerust: er is niets aan de hand. Sterker nog: we gaan dit jaar flink doorstomen om Tête à Tête nog meer te laten groeien. Onder het mom van #ThisIsHowWeRollBaby.

Het briljantste aan de hele situatie? We krijgen mailtjes door van partijen die écht geïnteresseerd zijn om de site over te nemen. Best oké partijen ook, mijn godje. Maar denk je dat we onze liefdesbaby zomaar even weg zouden doen? Abso-f*cking-lutely van niet. Dus guys, jullie zitten voorlopig nog wel even aan ons vast. Gezellig hè?

Dikke plakzoen,
Kiek & Hajar

schermafbeelding-2017-04-02-om-10-39-47

You Might Also Like