Featured TRAVEL

HOTSPOTS ONTDEKKEN DANKZIJ DE MEIDEN WANDER-LUST

juni 24, 2016

Ken je dat gevoel dat je in een sleur terecht bent gekomen? Altijd dezelfde dingen doet in het weekend? Ben je toe aan wat échte spontaniteit in je leven? Hold that thought: wij hebben wij de ultieme tip voor je.

Stel: het is vrijdagavond, je belt dezelfde vrienden als vorige week en die week ervoor, gaat weer in dezelfde kroeg zitten en sluit te avond af bij dezelfde shoarmatent. Kom op: er zijn een hoop leukere dingen dan iedere avond in een fout restaurant eindigen waar alleen maar toeristen zijn, toch? Zin een een spontane, gekke, écht leuke avond? Dan moet je Wundernacht eens een keer proberen.

13493746_10153499320696637_236493110_oWundernacht x Wander-Lust

Een op maat gemaakte uniek avondprogramma in Amsterdam of Utrecht, gemaakt door locals. Daar komt Wundernacht op neer. Je boekt tickets voor een experience en de rest doen zij. Klinkt op zich al leuk maar het kan nog beter: Wundernacht heeft de meiden van Wander-Lust gevraagd om het concept voor zo’n unieke ervaring te bedenken. Voor de mensen die onze vriendinnetjes Elke en Sarah van Wander-Lust niet kennen: deze meiden reizen de halve wereld over voor hun blog en weten précies die plekjes te vinden die niet in alle boekjes staan. Dat belooft dus wel wat.

Wat de Wundernacht x Wander-Lust experience inhoudt? Dat weet ik ook niet! Je boekt een ervaring (95 euro p.p.) en krijgt op de door jouw gekozen datum om 18.00 uur een sms’je met het adres van je eerste bestemming. Op iedere plaats krijg je – net als bij een ouderwetse speurtocht – een enveloppe met daarop het adres van je volgende locatie. Wat ik wel zeker weet is dat diner en drankjes inbegrepen zijn en daarnaast ook toegang tot een geheim event (zoals een concert). Verder is het allemaal een verrassing. “Een verrassende avond voor zowel locals als nieuwkomers”, aldus de meiden. Dit toffe concept is te boeken tot augustus 2016. Wij zijn heel benieuwd…

You Might Also Like