Featured NEWS

HET CONCERT VAN ELLIE GOULDING: ZO WAS HET

januari 27, 2016

Onze lieveling Ellie is in Nederland en trad gisteren op in de Ziggodome. Een Tête à Tête met de superster zat er helaas niet in, maar hé, haar van dichtbij bewonderen, dat kon dan weer wel.

Ellie wie?ellie2

Als je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd en niet weet wie Ellie Goulding is even een mini-bio: in 2009 tekende de zangeres een platencontract en in 2010 werd haar debuutalbum uitgebracht, genaamd Lights. Haar eerste prijs won ze in 2010, de Critics Choice Award bij de Brit Awards en daarnaast verscheen de blondine met de unieke stem op talloze rising star- lijstjes.

Toegegeven, de Britse Singer/songwriter is in Nederland dan ook niet zo groot als dat ze in Amerika en Engeland is, maar TOCH. Deze vrouw heeft megahits op haar naam staan. I need your love bijvoorbeeld, of zelf heb ik Burn een aantal jaren geleden helemaal GRIJS gedraaid. Je kent ‘m wel, and we gonna let it burn, burn, burn, burn… Haar populariteit steeg enorm toen ze dé soundtrack van de eerste Fifty Shades of Grey film mocht zingen (Love me like you do), en ach ja, sindsdien zijn we allen fan.

ellie3In de Amsterdamse Ziggodome laat Ellie nog even zien dat ze geen meisje meer is. In kittige korte broekjes (met haar benen kan ze die hebben!), stoere studs en gitaren vliegt ze over het podium. De ene na de andere dansbare track brengt ze ten gehore. Als halverwege de set Ellie in een witte (bruids?)jurk verschijnt, weet je dat het tijd is voor… ballads. Haar engelachtige stem sleept je door dit – heel eerlijk gezegd – wat saaie deel van haar concert door. Als daarna haar megahit Burn door de zaal galmt is iedereen gelijk weer wakker. Ellie sluit de show af met Love me like you do en werkelijk de hele Ziggodome blèrt mee. Dat we vandaag een beetje schor zijn, komt door jou Ellie!

By the way, de Britse zangeres heeft de afgelopen tijd niet bepaald stil gezeten. Vorige week lanceerde ze haar eigen make-up lijn in samenwerking met MAC, geïnspireerd op haar eigen nummers. Met deze deal treedt Ellie in de voetsporen van niet de minsten. Eerder werkten popdiva’s Rihanna, Lady Gaga en Nicki Minaj al met het cosmeticamerk samen. You go girl!MAC_ProjectEG_Lineup_300dpiCMYK

Foto’s: Instagram/Flickr/MAC

You Might Also Like