BEAUTY Featured

HEB JIJ OOK VAN DIE KORTE WIMPERS? DAN IS DIT VOOR JOU

juni 21, 2016

Ik ben gezegend met Indo-oogjes. Waar ik hartstikke tevreden mee ben hoor, daar niet van. Maar zouden die wimpers gewoon ietsjes langer mogen? Gewoon iétsjes? Jawel, voor alle vrouwen met korte wimpers: ik heb de oplossing gevonden.

Laatst was ik op een bootfeestje van Ray-Ban (check hier de foto’s) waar ik collega freelancer Floor tegenkwam. Even voor alle mensen die Floor niet kennen: deze journaliste heeft wimpers tot aan de hemel. Die ze zo lekker fijn met mascara aanzet waardoor ze nóg langer lijken. Ik moest en zou haar geheim weten. “RevitaLash, een wimperserum waardoor je wimpers sterker worden, en zelfs groeien”, antwoordde ze met een glimlach. Ik viel bijna van de boot af. Een wimperserum? Waardoor je wimpers groeien? Goddomme, waarom heeft niemand mij dit ooit eerder verteld?

Schermafbeelding 2016-06-20 om 9.01.55 PM   Schermafbeelding 2016-06-20 om 10.12.03 PM

RevitaLashHet product van de professionals

Bij thuiskomst sla ik meteen de laptop open. Ik heb de RevitaLash-boot duidelijk gemist. Over heel de wereld kennen mensen dit serum. Het is favoriet van vele beauty professionals, en het kreeg zelfs een top 3 notering bij de Astir Beauty Awards – een van de meest prestigieuze beautyprijzen. Het serum zorgt voor volle, lange wimpers, en is een stuk natuurlijk dan wimper extensions, die ik serieus al begon te overwegen. Hoe je het gebruikt? Breng iedere dag een dun lijntje aan op je wimperrand. Een kind kan de was doen.

Ik gebruik het nu pas een paar dagen en ik heb serieus het idee dat mijn zielige pietsie wimpers minder pietsie beginnen te worden. Of misschien werkt het psychologisch zo, maar voller, dat gaan ze de komende 12 weken in ieder geval worden. Ha, op naar die ellelange bambi-wimpers. Ik kom d’r an hoor Floor!

Foto: Instagram/ RevitaLash
Hoofdfoto: Estée Lauder

You Might Also Like