Featured NEWS

GIFT GUIDE: DE ALLERBESTE UNISEX KERST CADEAU’S

december 19, 2017

Cadeau kopen voor je boy? Maar eentje waar je stiekem zelf óók wat aan hebt thuis? Met deze unisex presents kun je zeker thuiskomen, en niemand die door heeft dat je het eigenlijk een beetje voor jezelf koopt. Oh, en vooruit… Dit lijstje is ook handig als je een cadeau zoekt voor een ander koppel.

Beddengoed, altijd goed

Is er iemand die het niet leuk vindt om beddengoed te krijgen? Het is gewoon een van de beste cadeaus voor thuis. Helemaal als het een setje van topkwaliteit is. Wel een pluspuntje dat dit cadeau betekent dat je nu vaker tussen zijn lakens te vinden zult zijn.

_to02943

Dekbedovertrek inclusief kussenslopen, Van Morgen, vanaf €70.00

Geurkaars, lekker voor thuis

In de categorie: wat koop je voor de man wiens woonkamer eigenlijk al ‘helemaal af’ is? Een mooie robuuste geurkaars. Deze van Marc Inbane is naast mega lekker, ook stoer en stylish.

guide

Geurkaars Tabac Cuir Black, Marc Inbane, €39.95

Aan tafel

Hoe geweldig is dit regenboog bestek? Hij denkt dat het cool is omdat het eruit ziet alsof het van outer space komt, jij vindt het cool omdat… unicorns, duh!

newbury-16pc-rainbow_eur159

Newbury 16-delig bestekset, Made.com, €189

Must-have in de keuken

Dit apparaat – ik herhaal – dit apparaat heeft mijn leven veranderd. Altijd bruisend water in huis, nooit meer sleuren met flessen van en naar de supermarkt én een steentje bijdragen op gebied van het milieu. Wat mij betreft een top unisex cadeau!

462_sodastream-spirit-white

Soda Stream Spirit, €99,-

Warmhoudertje

Zeg eerlijk, hoe vaak draag jij de kleding van je boy? Komt best vaak voor bij mij, dus als ik dan tóch zijn kledingkast regelmatig plunder, kan ik net zo goed iets toevoegen wat ons beiden goed staat. Zoals deze hoodie van Paris Crooks, een gloednieuwe kledingmerk met items die specifiek bedoeld zijn voor mannen én vrouwen.

Paris Crooks hoodie, €49,00

Paris Crooks hoodie, €49,00

Fijne feestdagen, loves!

You Might Also Like