FASHION Featured

FESTIVALSEIZOEN IS HIER: DIT ZIJN DE MUST-HAVE ACCESSOIRES

juni 9, 2016

Het zal je niet ontgaan zijn, het festivalseizoen is keihard van start gegaan deze maand. En het weer werkt ook nog eens even mee. Ga jij deze zomer ook lekker festivalhoppen? Met deze statement pieces heb je nooit meer outfit-stress.

Op Coachella konden we het al zien: it’s all about the right accessories! Eén nieuw item kan je hele oufit transformeren. Hierbij onze favorieten, van de website van Zalando.

1: De zonnebril

actie4

Zonder zonnebril, ga ik de deur niet uit. De absolute must-have der must-haves als het om festivals gaat. Niet alleen om je oogjes te beschermen tegen de zon, maar ook om je achter te verschuilen als je met uitgelopen make-up je ex tegenkomt. Deze grote glazen zijn van BOSS (en hier vind je nog meer zonnebrillen inspiratie voor de zomer).

2: De schoen

Laat je hakken alsjeblieft thuis, ladies. Op een festival ga je de hele dag staan, veel lopen en nog meer dansen. Deze klassieker All Stars zijn ideaal, ze zitten heerlijk en gaan nooit uit de mode. Niemand heeft zin in je gezeur over dat je voeten pijn doet, trust me.

3: De schoen 2

Deze kisten verdienen ook een plaatsje op deze lijst, al is het alleen al omdat ze mij persoonlijk door de leukste feestjes in de buitenlucht hebben gered. Deze Dr Martens kunnen echt alles aan: van zonneschijn tot regen (lees: modder).

4: De tas

actie6

De schoenen op deze lijst zijn wegens praktische redenen niet de meest girly varianten, maar met de tas kun je je helemaal uitleven. Wat dacht je van deze uber-schattige tas van Lulu Guinness? Past niet meer in dan je telefoon, je lippenstift en een pakje kauwgom maar meer heb je niet nodig toch?

5: Of… De buiktas

actie3

Oké, de laatste keer dat ik met een buiktas rondliep was Koninginnedag 1995, maar hoé cool is deze upgraded Versace buiktas? Met een buiktas loop je er niet alleen hip bij, maar heb je al je spullen heel veilig opgeborgen. Win win!

6: De hoed

actie2

Soms is een zonnebril alleen gewoon niet genoeg. Zoals afgelopen weekend, toen Kiki bij het snikhete Gaasperplas stond te dansen bij Amsterdam Open Air. Dan is een kek hoedje niet alleen fashionable maar ook broodnodig. Dit heerlijke exemplaar is van Reiss.

Korting

En dan het goede nieuws. Al deze items (en nog véél meer) kun je nu dankzij de recent gestarte summer sale en de vele kortingscodes met een dikke vette korting kopen bij Zalando! Veel winkelplezier en happy festivalseason!

Foto’s: Zalando

You Might Also Like