Featured FOOD NEWS

EERSTE HULP BIJ KATERS KRIJG JE IN DEZE BIJZONDERE BAR

september 8, 2016

Iets te hard gefeest? Dan heb je de dag daarna waarschijnlijk geen zin om je op te doffen en actief te zijn. Gelukkig kun je eind september terecht in de Hangover Bar. Geniaal! 

Deze bar is speciaal geopend voor de brakste mensen, sterker nog: als je er te fris en fruitig uit ziet kom je er niet in. Dit hilarische initiatief komt van matrassen start-up Matt Sleeps die ervoor wilt zorgen dat de dag met een kater net zo leuk is als de avond ervoor.

Sanne-Koekenbier-illustratie-hand-wijn-lippenLiggend films kijken

Wat er allemaal te doen in ’s werelds eerste Hangover Bar? Bezoekers die de nacht daarvoor te diep in het glaasje hebben gekeken worden van alle gemakken voorzien om zo snel mogelijk te herstellen. De ruimte is omgebouwd tot een verfrissende groene oasen (denk: planten en palmbomen) waartussen bedden zijn geplaatst. Ieder bed krijgt een eigen tv-scherm, zodat je liggend je favoriete films en series kunnen kijken terwijl je geniet van kater bestrijdende hapjes en drankjes.

Oh ja en een belangrijk detail. Er wordt in de Hangover Bar geen bier of wijn geschonken, maar wel vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater. Hapjes worden tot aan je matras bezorgd via een bezorgservice. Voor de écht hardnekkige katertjes is er zelfs een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren en het herstelproces te versnellen.

De bar is geopend op de dagen waarop het het hards nodig is: vrijdag t/m zondag. En toegang is hartstikke gratis, je hoeft je alleen maar even aan te melden. Klinkt perfect allemaal, toch? Nou, er is een minpuntje. De bar is namelijk voor alsnog maar één weekend geopend: van vrijdag 23 tot zondag 25 september. Ach toe, willen jullie please ieder weekend open zijn?

Illustratie: Sanne Koekenbier

You Might Also Like