FASHION Featured NEWS

EEN NIEUWE TOPKLUS VOOR SEXY GIGI HADID

december 18, 2015
Gigi Hadid

Ons favoriete Victoria’s Secret model Gigi Hadid heeft een dijk van een nieuwe klus binnengesleept. Het half Nederlandse model is de nieuwe ambassadrice van Tommy Hilfiger.

Gigi is lekker bezig: ze komt binnenkort met een eigen kledinglijn, straalt in de nieuwste lingeriecampagnes en daarnaast ontwerpt ze een capsulecollectie voor Tommy. Oh, en deze week raakte ook nog even bekend wat het model verdient voor één Instagrampost: een luttelige 110 à 275 duizend euro.

58796_A1_DSC_5128-3Enfin, terug naar de capsulecollectie. Gigi lanceert haar allereerste eigen lijn met kleding, schoenen, accessoires en een geur in samenwerking met de Tommy. Volgens het model zijn de kledingstukken een mengeling tussen meerdere stijlen. “We mixen een beetje van alles. We hebben ontwerpen die echt hippie-chic zijn, sportieve streetwear en stijlen die een meisjesachtige ‘tomboy’-uitstraling hebben. Er is iets leuks voor iedereen.”

En ook Tommy Hilfiger is enthousiast over de samenwerking. “Het is fantastisch om te zien hoe zij is uitgegroeid tot een uniek stijlicoon en een van de meest gevraagde fotomodellen ter wereld”, aldus the man himself. Nou is Gigi ook geen onbekende van het merk. Tijdens de New York Fashion Week paradeerde ze al meerdere keren voor Tommy op de catwalk.

Wanneer dit moois te verkrijgen is? In het najaar van 2016. Waar dit moois te verkrijgen is? Natuurlijk in alle TH-winkels en via de online webshop. We houden de agenda in de gaten!

You Might Also Like