Featured TRAVEL

EEN HEERLIJK WEEKENDJE WEG AAN ZEE? DAN WIL JE DIT

april 22, 2016

Blooming hotel, ons favoriete creatieve hotel buiten de randstad, heeft een strandpaviljoen geopend. Het fijne stekkie in Bergen aan Zee is nu dus hélemaal de perfecte plek voor een ultiem weekendje weg.

Lekker relaxt

Als je in de zomer niet met je billen op een heerlijk Grieks/Spaans/Caribisch strand ligt, maar het met good old Nederland moet doen, dan is blooming zo gek nog niet. Met een zwembad, sauna en welnessarrangementen zou je bijna het hotel niet uit willen, maar ik zou het toch wel doen. Waarom? Op vijf kilometer van het hotel bevindt zich namelijk het strand met het splinternieuwe strandhuis. Hier kun je de fijnste gerechten proeven (met producten die Blooming zelf verbouwd in de tuinen van het landgoed) of in de zon opzoeken in het gezelschap een gin tonic. Geen zomers weer? No worries, dan houdt de open haard in het paviljoen je warm.

_O9A1142

Op de kaart: verse Hollandse oesters

In januari bezocht ik blooming voor een relaxte getaway met mijn zus. Wat het concept van het hotel nét iets anders maakt dan een ‘normaal’ hotel? Naast hele mooi kamers, goede service en een toffe locatie is blooming ook een creatieve broedplaats. Kunst, cultuur en design komen hier samen en dat zie je. Gasten worden ook van harte uitgenodigd om mee te denken over nieuwe concepten. We kregen -hoe leuk- zelfs een wegwerpcamera en mochten tijdens het verblijf vastleggen waar we gelukkig van werden, waarvan hieronder het resultaat.

Bergen aan Zee, ik kom niet vaak buiten Amsterdam, maar voor jou maak ik graag nog eens een uitzondering.

Screen Shot 2016-03-14 at 09.37.43 Screen Shot 2016-03-14 at 09.37.23

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met blooming hotel. 
Foto’s: Ernest Selleger

You Might Also Like