FASHION Featured

DUS ZO ROCK JIJ DE LOOK VAN OLIVIA PALERMO

februari 27, 2016
Olivia Palermo

Och Olivia, al konden we je looks maar voor een DAGJE lenen. Even serieus, deze vrouw ziet er gewoon altijd belachelijk knap en modieus uit. Hoe ze dat doet? Haar acht stijlgeheimen voor je op een rij.

Net zo knap als Olivia

1. Bij twijfel: draag een statement jas. Perfect om een verder simpele look helemaal up te liften. De statement jas die ze in september 2014 tijdens de fashionshow van Matthew Williamson droeg staat me nog steeds bij. Zo. Ontzettend. Mooi.

2. Voor ellelange giraffenbenen draag je dus een Flared jeans. Weet je dat ook weer. Nou heeft la Palermo natuurlijk makkelijk praten met haar rankje lijfje, maar serieus, dankzij deze vrouw twijfel ik of ik er ook een moet aanschaffen.

3. De it-girl is een diehard fan van de kokerrok, dus daarmee kunnen we elkaar in ieder geval de hand schudden. Olivia mixt de rok vaak met een top met hoge hals of dunne trui met in dezelfde kleurtint. Opvallende ketting erop and you’re ready to rock.

4: Het leven is te kort om niet te experimenten met gekke knalkleuren. Check dit groene korte jasje hieronder bijvoorbeeld. Ook op de rode loper deinst Olivia niet terug voor een ongebruikelijke kleur. Zo houd je de aandacht vast!

15338563440_d031b8ba57_o

5: Het ceintuurtje is een perfecte tool voor een instant taille. Leuk boven een kokkerrok, of om een wat wijder vallend jurkje wat smaller te maken. Breekt je lookje ook zo lekker.

6: Stel: je hebt zo’n dag dat je alles honderd keer aantrekt en weer uit. Dan kan de statement shoe je als geen ander redden. Trek onder een zwart, simpel jurkje of onder een spijkeroutfit je opvallende schoen aan, en iedereen denkt meteen dat er ernstig is nagedacht over deze look.

7: Ik wil gadverdamme niet eens weten hoeveel brillen deze vrouw wel niet heeft. Vlinderbrillen heeft ze haast uitgevonden! Maar eerlijk, het staat haar ook zo chique. En jou vast ook.

8: Bijna alle modellen rocken de spijkeroutfit. Waar spijker op spijker een aantal jaar geleden nog echt totally not done was, is de look nu juist über modisch. Het fijne is ook dat je er alle kanten mee op kunt: een spijkerrok met een topje erboven of een blouse, maar ook een spijkerbroek met een spijkerblouse. Zo, en nu niet meer zeggen dat je geen inspiratie hebt.
15522146101_ceb8e6dfa3_o

Foto’s: oliviapalermo.com ©johanneshuebl
Flickr (cc)

You Might Also Like