Featured NEWS

DUS KIKI SPEELDE EEN SCÈNE MET LEONARDO DICAPRIO…

augustus 9, 2017

Vraag me wat ik een briljante film vind en ik zeg je: The Wolf of Wallstreet. Dus toen ik de kans kreeg om in EYE Filmmusem met the one and only Leonardo DiCaprio op het witte doek in mijn favo film te shinen, hoefde ik niet lang na te denken: HELL YEAH!

Oké het lag misschien toch iets anders. Maar de uitkomst is praktisch hetzelfde. What happened? Tijdens de opening van de Martin Scorsese tentoonstelling in EYE (lees hier waarom jij hier ook naartoe wilt trouwens) kreeg ik de vraag of ik ‘even’ een scène met Leo wilde doen. Een eh, wat? Een stukje naboosten uit de film ja. Praten hoefde niet, alleen een beetje serieus kijken (lukte voor geen mieter natuurlijk) en wat meeneuriën op één van de beroemde restaurantscènes waarin Matthew McConaughey Leonardo praktisch uitlegt dat een échte zakenman het in Wallstreet het alleen overleeft met de nodige afleiding in de vorm van cocaïne, hoeren en martini’s in het kwadraat. Meneer doet er nog even een mannelijk op je borst-trommel liedje bij en het feestje is compleet. Of ik dat laatste dus even kon nadoen. Makkie, toch?

Ik zou zeggen check eerst de originele scène:

En eh, toen was het mijn beurt…

Conclusie: ondanks dat ik er VOL overtuiging inging ga ik nooit actrice worden, Leo is totáál op me afgeknapt (shit) en het echte filmmaken? Dat laat ik maar aan Scorsese over. Man man.

Ps: ben je ook een filmfreak? Toe aan een culturele date of dagje weg? Ga dan vooral langs EYE om de tentoonstelling te checken. Nog tot en met 3 september te zien in Amsterdam. 

You Might Also Like