Featured FOOD

DIT ZIJN DE NIEUWE SMAKEN VAN TONY CHOCOLONELY

september 1, 2017

Al een paar dagen houden wij de insta van Tony Chocolonely nauwlettend in de gaten. De een na de andere hint werd tevergeefs gedropt, want we hadden echt no clue dat dít de drie nieuwe specials smaken zouden worden. Are you ready?

PUUR

Hajar lééft voor pure choco (‘dat is pas échte chocola’) dus kijkt altijd het meest uit naar deze: een pure reep met knapperige rogge met een snufje zeezout. Uhm, ok? Ik weet serieus niet of dit de meest briljante ingenieuze combi is, of een dikke fail. Wat denk jij? Ik geef hem het voordeel van de twijfel en beloof mijzelf hierbij dat ik hem zo snel mogelijk zelf moet proeven voordat ik de special ga afkraken.

tony
MELK

Hoewel ik heel lang melk chocolade had afgezworen had een oude special (discodip en popcorn…mag die alsjeblieft weer terug komen, Tony?) mijn liefde voor de romige chocolade weer doen opbloeien. Daarom ben ik extra benieuwd naar de nieuwe smaak: een melkchocoladereep met zoet-kruidige stoofpeer. Het opschrijven zorgt al voor pijn in mijn kiezen, zo zoet. Maar ook zo lekker.

tony2

WIT

Witte chocolade skip ik altijd, tenzij het het enige in huis is en ik oncontroleerbare cravings heb en geen zin heb om naar de winkel te gaan. Maar onze Kiek loves it dus zal wel heel blij zijn met de nieuwste creatie van Tony: een witte reep met stukjes pure chocolade en cacaonibs voor de bite. Oftewel: Tony’s versie van stracciatella (moet even opzoeken hoe je dat spelt hoor, trouwens). Yum!

tony3

Foto’s: Tony Chocolonely

You Might Also Like