BEAUTY Featured

DIT ZIJN DE LEUKSTE HERFSTKLEUREN VOOR OP JE NAGELS

oktober 30, 2016

Het begin van de herfst wordt ceremonieel ingeluid met een nieuw kleurtje op de nagels. Koraalrood en baby roze kunnen een winterslaap houden terwijl jij je inner goth omarmt met onderstaande zeven kleuren. Hint: het is meer dan alleen zwart.

Dior Vernis Fall 2016 limited edition in Skyline, € 26,95

nail 1

Deze kleur van Dior’s nieuwste collectie is lastig te omschrijven; chili-chocola, glühwein-rood, donkerrood met een hint bruine baksteen? Whatever, het is herfst.

Yves Saint Laurent La Laque Couture in Jaune Babouche, € 24,32

nail 2

Met behulp van dit okergele flesje matchen je nagels met de herfstbladeren om je heen. Deze kleur combineert mooi met donkerrood en aubergine tinten en als je de rest van je outfit basic houdt, zijn je nagels een elegante en onverwachte eye-catcher.

Essie in Midnight Cami, €12,49

Deze donkerblauwe kleur van Essie is zowel casual als elegant. Leuk als je besluit om helemaal in deze tint gekleed te gaan en mysterieuzer dan zwart.

Chanel Le Vernis in Mythique, €25,00

nail 4

Met deze nagellak van Chanel voel je je op en top vrouwelijk op een herfstige, bijna Dracula-achtige manier. Leuk in combinatie met een luxe, smetteloze look: denk aan hoog sluitende, Victoriaanse witte blouses met een zwarte strik of pofmouwen. Go for it!

Dior Vernis Gel Shine & Long Wear Lacquer in Metal Montaigne, €26,95

nail 5

Een metal mani is de perfecte manier om af te steken tegen alle seizoenskleuren. Deze luxe nagellak van Dior blijft bovendien langer zitten dan normaal. Lekker makkelijk dus!

Dolce & Gabbana The Nail Lacquer in Stromboli, €23,99

nail 6

Hoe leuk is deze naam? Doet het jou ook denken aan een personage in de Disney klassieker Pinokkio? Hoe dan ook, deze creatie van Dolce & Gabbana vindt het perfecte evenwicht tussen gloomy en feestelijk. Je bent helemaal in het zwart gehuld – maar niet zonder glitter.

Essie in Now and Zen, €9,99

nail 7

In de categorie: combineert goed met je meest zachte trui die je hebt. Want de herfst draait ook om de warmte opzoeken bij de open haard met warme chocolademelk en Baileys en jezelf omringen met zoveel mogelijk aaibare stoffen.

L’Oréal Paris, Gold Obsession €5,59

nagel

Hey een beetje bling tijdens de herfst mag best. We komen ten slotte steeds dichterbij de kerst, nietwaar? Dagen worden korter, de lucht grijzer maar met Gold Obession op je nagels straal jij in ieder geval net zo hard als tijdens de zomer. Leuk voor de durfal: er is ook een bijpassend gouden lippenstiftje van L’Oréal.

Tekst: Eugenia Melissen Ferrer

You Might Also Like