Featured NEWS

DIT ZIJN DE 7 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN SEPTEMBER

oktober 1, 2017

Het is een van de leukste dingen om te doen in WordPress én handig voor de toekomst: kijken welke artikelen het best gescoord hebben. Dus wordt het weer tijd om onze pareltjes van deze maand te etaleren. Ook benieuwd welke artikelen het populairst waren in september?

1. DEZE POPULAIRE WEBWINKEL GAAT VOORGOED SLUITEN EN HEEFT NU MEGASALE

1
Wow! Dat was onverwachts, dachten wij toen we begin deze maand opeens het bericht voorbij zagen komen dat een van onze lievelingswebshops ermee stopt…

Lees meer…

2. MOTIVATIE MAANDAG: TENI STEPANOSIAN

schermafbeelding-2017-10-01-om-11-36-26
Wat is het moeilijkste aspect van Teni’s werk als fitblogger? ‘Mijn privé- en werkleven zijn continue vervlochten met elkaar. Dat is voor míj het leukste dat er is, maar voor de mensen om me heen kan dat heel lastig zijn. De “Fitbeauty-Teni” gaat nauwelijks ‘uit’, omdat die eigenlijk niet echt bestaat als los onderdeel. Het is een vrij egoïstische baan omdat het als blogger heel vaak draait om jou en jouw leven.

Lees verder…

3. WAAROM WE VAAK INSTORTEN OP VAKANTIE

3
Toen ik vorig jaar drie weken ging chillen op de Antillen was ik de eerste week totaal niet lekker. Ontzettend moe. Met een onrustig gevoel en bonkende slapen zat ik aan het zwembad. Alles behalve relaxt. Why tell me whyyy hebben we dit? Ik zocht het uit.

4. MOTIVATIE MAANDAG: KELLY CAMFFERMAN

4
Met tomeloze energie en altijd een big smile, zo kennen we Kelly. We volgen haar foodblog GoodFoodLove al meer dan vier jaar, vanwege de heerlijke mix van gezond en Bourgondisch eten. De hoogste tijd voor een gesprekje met deze kanjer!

5. DE TIEN TOFSTE HOTSPOTS IN LISSABON

5
Vergeet Parijs, Londen, Berlijn en Barcelona. Lissabon is dé nieuwe city trip bestemming en als jij hier nog niet bent geweest dit jaar mag je je even diep gaan schamen. Want wát is dit een fijne stad zeg. Geen hordes toeristen (nog niet), maar wel een fijn zonnetje, vrolijk gekleurde huizen, smalle straatjes en te gekke hotspots.

Lees meer…

6. DIT ZIJN DE NIEUWE SMAKEN VAN TONY CHOCOLONELY

schermafbeelding-2017-10-01-om-11-54-38
Als onze geliefde Tony met drie nieuwe smaken op de proppen komt, dan zijn we er als de kippen bij. Dat snap je…

Lees meer…

7. MOTIVATIE MAANDAG: REISBLOGGER CHANTAL SCHRAM

chantal
Bij sommigen zit het reizen in hun bloed. Chantal Schram is er ‘zo een’. Ze begon zes jaar geleden als een van de eerste in Nederland met een eigen travelblog, vliegt inmiddels de hele globe over en heeft onlangs ook nog een eigen reis webshop gelanceerd: de Travel Gift Shop.

Lees verder…

Dat was ‘m weer, tot volgende maand, joe!

Hoofdfoto: Kaboompics

You Might Also Like