Featured NEWS

DIT WEEKEND LAAT JE JOUW WAS DOEN TERWIJL JIJ OP HET TERRAS ZIT

juni 16, 2018

Ken je dat gevoel dat je op zondag allemaal huishoudelijk taken op je to do lijst hebt, maar je eigenlijk het liefst in het zonnetje met een drankje wil chillen? Dit weekend is daar een oplossing voor in Amsterdams eerste pop-up ‘Wasterras’.

Het terras van De Tulp op het Marie Heinekenplein wordt aanstaande zondag omgetoverd tot Wasterras. Iedereen kan hier terecht om te ontspannen op het terras en tegelijkertijd de was te laten doen. Hoe dat werkt? Je levert gewoon bij binnenkomst je vuile was in bij de balie. Vervolgens ga je lekker op het terras zitten met een drankje en hapje en als je weer naar huis gaat, krijg je je schone was mee. Even serieus, hoe chill is dat? Als je je was normaal bij je ouders laat doen, neem ze mee! Het is tenslotte zondag ook nog eens vaderdag.

Deze pop-up wordt georganiseerd door het wasmiddel-doseersysteem van Less, om te laten zien dat wassen leuker, slimmer én makkelijker kan. “We kwamen erachter dat 9 op de 10 mensen vaak een scheutje extra doseert, terwijl we eigenlijk weten dat het niet zo goed voor de was, wasmachine of voor het milieu is”, aldus het merk.

Meer info over dit deze pop-up? Check  het Facebook-event.

You Might Also Like