Featured NEWS

DIT WAREN DE GROOTSTE INTERIEUR-TRENDS VAN HET JAAR

december 30, 2015

Modebloggers kennen we, ook het fenomeen foodblogging is niemand ontgaan de afgelopen tijd. Maar met het einde van de crisis en het serieus aantrekken van de woningmarkt is ook interior-blogging helemaal hot. Wat blijkt? Interieur is ont-zet-tend trendgevoelig. Aan deze items ontkwam je niet dit jaar.

All white everything

Instagram; Seven Couches

Instagram; Seven Couches

Instagram: Seven Couches

Instagram: Seven Couches

Hoe witter, hoe beter. Dat leek het motto van 2015. Als een beetje zichzelf respecterende interieurblogger bezit je een witte bank, muur, eettafel én kussens. Je ogen gaan er bijna pijn van doen, zo wit. Deze trend is nog wel even onder ons, denk ik!

Marmer, madness

hamy_kev

Instagram: amy_kev

Instagram: kitzen_kzn

Instagram: kitzen_kzn

Going marbles! Dé print van het jaar. Instagram ging helemaal los op deze trend, geen product kon gefotografeerd worden zonder marmere achtergrond. En jaaa, Tête-à-Tête is óók schuldig. Het ziet er gewoon meteen chique uit!

Hét kledingrek

Instagram: closetcandy

Instagram: closetcandy

Instagram: rumineely

Instagram: rumineely

Wat waren we in de ban van de minimal kledingrekken dit jaar. Ziet er prachtig uit en zo overzichtelijk. Maar tegelijkertijd ook een beetje onpraktisch en – vooral voor mij – onmogelijk zo netjes te houden. Binnen no-time gooi ik al mijn kleren eroverheen. Ben je geen sloddervos? Dan kan dit héél mooi zijn.

Fluffy kleedje

Instagram: hannahp

Instagram: hannahp

Instagram: tina_hjem

Instagram: tina_hjem

Daar issie dan. Het witte fluffy vachtje (vaak nep gelukkig) was werkelijk óveral. Toets random #interior in op Instagram en je hebt een grote kans het gelijk tegen te komen. Toegegeven, het is ook wel echt heel schattig. Geen wonder dat het een van de éérste items was die Kiki kocht voor haar nieuwe huisje in het centrum van Utrecht.

Inspiratie genoeg

Instagram: likeandlove

Instagram: likeandlove

Instagram: huismeis

Instagram: huismeis

Vrouwen houden van quotes, toch? Dit is er eentje om zelf thuis uit te proberen: bedenk en leuke quote, kies een leuk lettertype uit, print en zet in mooi wit lijstje. Klaar! Wij krijgen geen genoeg van deze simpele manier om je huis op een persoonlijke wijze op te leuken. En interieurbloggers blijkbaar ook niet.

Meesterlijk Monochroom

Instagram: styleblissjewels

Instagram: styleblissjewels

Instagram: zeeandfriends

Instagram: zeeandfriends

Als je all white everything iets te heftig vindt is er altijd nog: zwart. Wel fijn, zo hoef je niet iedere keer met je zonnebril op in de woonkamer te zitten. Het toevoegen van zwarte accenten, maakt het iets minder ziekenhuis en iets meer stylish.

Ruta printje (Ikea)

Instagram: homebytara

Instagram: homebytara

Instagram: kells+account

Instagram: kells+account

Dit zwart-wit printje ben je ongetwijfeld tegengekomen dit jaar. Weet je waar het van is? Good old Ikea! Het kussentje heb ik zelf ook thuis, zo mooi! De naam is Ruta en ik hoop zo dat ze met meer producten met dit design komen.

Foto’s: Flickr/Instagram

You Might Also Like