BEAUTY Featured NEWS

DIT IS DE RAARSTE BEAUTYTREND DU MOMENT

augustus 31, 2017

Op de een of andere manier zijn onze wenkbrauwen altijd de sjaak. Hun natuurlijke donsje wordt bruut in een rechte lijn geëpileerd, ze moeten altijd maar ‘on fleek’ zijn en hebben alle vreemde beautytrends maar te accepteren die de Instagramgirls bedenken. 

Alsof het na de feather-, rainbow-  en prikkeldraadbrows nog niet genoeg was, is het nu tijd voor de wavy brow. Denk aan een golfslagbad maar dan boven je ogen. Of een regenworm met spasme. Een harige slang. Hoe dan ook: het is bijzonder. Waren we eerst helemal into de lijnstrakke wenkies, zijn kronkels nu weer in. Je houdt het allemaal niet bij jongens.

En nee, denk nu niet dat die golfjes er met een mini tondeuse in zijn geschoren, je haartjes blijven gewoon zoals ze altijd blijven. Het is een kwestie van tijd te veel hebben in je leven, heel creatief kunnen zijn met een potlood en je wenkbrauw op bepaalde punten dikker laten lijken dat dat ze zijn. Of Photoshop-pro zijn natuurlijk. Als je het écht lekker onder de knie heb zorg je ook nog voor een spectaculair kronkelend uiteinde.

Zit je er klaar voor? Aanschouw de wavy wenkbrauw:

schermafbeelding-2017-08-31-om-12-18-23 schermafbeelding-2017-08-31-om-12-22-30 schermafbeelding-2017-08-31-om-12-23-18

instabrow

Brrr. Wij eh, slaan ‘m over. #LANGLEVENORMALEWENKIES

You Might Also Like