BEAUTY Featured NEWS

DIOR LANCEERT SCHANDALIG LEKKER PARFUM: POISON GIRL

januari 27, 2016
Dior

Christian Dior verrast ons altijd met zijn nieuwe parfums en ook dit keer is het weer gelukt. Poison Girl is namelijk veel meer dan alleen een lekker luchtje, het is een verhaal over de vrouwelijkheid van Dior. Het is een parfum met een shockerende kant en een vleugje recalcitrantie, die onmiddellijk de zintuigen binnendringt. En de boodschap lijkt me duidelijk: ‘I AM POISON’.

poison 2Hoe het ruikt?

Het parfum opent met een fruitige noot van bittere Sinaassappel. Daarna ruik je onder meer Damascusroos en de Tonkaboon uit Venezuela. Klinkt vrij exotisch, en geloof me: dat is het ook. Vanille- en amandalachtige accenten geven de geur haar omhullende karakter.

Wanneer draag je het?

Het bitterzoete parfum lijkt gemaakt voor rebelse jonge vrouwen, popfeministen die hun dromen achterna gaan. Ideaal voor tijdens een avondje uit dus. Denk: stilleto’s, make-up, en een sexy decolleté , maar wel met opgeheven vuist. Ook een ideaal parfum tijdens een spannende date dus, of voor een wild avondje stappen met vriendinnen. We like!

 

Schermafbeelding 2016-01-08 om 10.25.39 PM
Poison Girl is vanaf 3 februari beschikbaar in alle door Dior erkende verkooppunten. Het parfum kost, afhankelijk van het aantal milliliter, tussen de 63,50 en 137 euro.

You Might Also Like