BEAUTY FASHION Featured NEWS

DEZE KNAPPERD IS HET NIEUWE GEZICHT VAN CHANEL

mei 27, 2016
Lily-Rose Depp

Mag ik je even voorstellen aan Lily-Rose Depp? Deze 16-jarige staat op het punt om de mode- en filmwereld te bestormen. Ze wordt gespot op de coolste feestjes, is te zien in de mooiste advertentiecampagnes en weet dagelijks ruim 1,7 miljoen zieltjes te boeien op Instagram. 

Sommige mensen zijn genetisch zo gezegend dat het bijna eng is. Wat als je vader één van Hollywoods bestbetaalde acteurs is (Johnny Depp) en je mama model en jarenlange Chanelmuse (Vanessa Paradis)? Wel potdorie, dan krijg je dit dus.

Schermafbeelding 2016-05-23 om 9.29.42 PMLily-Rose heeft de ultieme goedkeuring gekregen van opperlord Karl Lagerfeld. En speelde daarom ook de hoofdrol in de Pearl Collection campagne van Chanel in 2015. Maar nu heeft ze weer een megadeal binnengeharkt: het model is deze week benoemd tot het gezicht van de nieuwe geur N°5 L’EAU, gecreëerd door Olivier Polge. It looks like someone has made friends with Karl Lagerfeld.

“Lily-Rose is prachtig. Ze is een jong meisje uit een nieuwe generatie met alle kwaliteiten van een ster”, aldus Karl. En als Karl het zegt, dan ben je binnen. Als geboren Parisienne, en met een moeder als Frans stijlicoon hadden we ook niet anders verwacht dan dat deze chick een fashionista van de toekomst zou worden.

Filmklussen

Maar natuurlijk, we zijn er nog niet. De jonge telg heeft ook nog eens het talent van beide ouders meegekregen. Naast haar grote modellenklus voor Chanel is ze binnenkort in drie grote films te zien waaronder Yoga Hosers (samen met Johnny) en Planetarium met Natalie Portman. Hoe bedoel je een vlammende start op je zestiende? You go girl!

Foto’s: Chanel

You Might Also Like