Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN NOVEMBER

december 1, 2016

Omdat je vast benieuwd bent naar de zeven bommetjes (lees: best gelezen artikelen) van deze maand. Er was ‘iets’ met een Tête-à-Tête jubileum, jullie klikten massaal op artikel over Thailand en och, natuurlijk, als knaller van de maand de Australië aankondiging van Hajar.

1: BREAKING NEWS: HAJAR GAAT WEG…

Schermafbeelding 2016-11-28 om 21.15.48
Hajar gaat ons verlaten. Maak je geen zorgen, ze verlaat Tête-à-Tête niet. Maar Nederland wel. De komende maanden schrijft ze haar Tête-à-Tête stukjes vanuit: sunny Australia!

Lees verder…

2: MOTIVATIE MAANDAG: YOUTUBER NIENKE PLAS

Schermafbeelding 2016-11-27 om 09.22.39
Deze 30-jarige stuiterbal is geboren in Purmerend, woont samen met haar boy in Amsterdam en is mama van een 2-jarig boevenkind (ja ze noemt hem zo). Haar humor is direct, een tikkeltje gestoord, fanstasierijk, sarcastisch en vooral met een flinke dot zelfspot. Ik voorspel dat we nog heel héél veel van de vrouw gaan horen, een gemiddeld vlogje wordt zo’n 20 duizend keer bekeken. Enne Nienke, vergeet je niet als je eenmaal famous en shit bent, dat je eerste interview op Tête-à-Tête was?

Lees verder…

3: DE FIJNSTE PLEKJES VAN THAILAND OP EEN RIJ

koh lipe foto
Ben jij van plan om de komende tijd af te reizen naar het prachtige Thailand? Grote kans dat vele vrienden jou al zijn voor gegaan en lekker hebben gemaakt met de mooiste kiekjes en verhalen. Onze nieuwe redacteur Merlijne Ingenhoven zet de leukste plekken voor jou op een rij, zodat ook jij terug komt met jaloersmakende plaatjes.

Lees verder…

4: ‘DERTIGERSDILEMMA VÓÓR JE DERTIGSTE’Schermafbeelding 2016-11-28 om 21.21.23
Een chick met ballen. Dat is hoe wij onze gastredacteur Ivvy-Chloé Van de Geer het best kunnen omschrijven. Vandaag: haar tweede column voor Tête-à-Tête. Over rimpels, klaar met buitenspelen zijn en de ‘saai-leven-fobie’.

Lees verder…

5: DIT ZIJN DE LEKKERSTE BURGERBARS VAN UTRECHT

Schermafbeelding 2016-11-28 om 21.25.24
Tijd om je in te burgeren -jep die woordgrap maken we echt- in Kiki’s hometown Utrecht. Ook fan van een goed stuk vlees op een broodje? Dan zijn dit the places to go.

Lees meer…

6: HIEP HIEP HOERA: TÊTE-À-TÊTE BESTAAT ÉÉN JAAR!

Schermafbeelding 2016-11-28 om 21.28.54
Het begon allemaal met een minuscuul ideetje. Ja, een eigen website zou tof zijn. Gewoon om onze creatieve schrijfsels ergens te kunnen verzamelen en volledige vrijheid te hebben over een eigen project. Precies een jaar geleden sprongen we in het diepe en zag teteatete.nl voor het eerst het levenslicht. Dit zijn de hoogtepunten van ons eerste jaar.

Lees meer…

7: MET DEZE TIPS OVERLEEF JIJ DIE LANGE SAAIE VLUCHT

Schermafbeelding 2016-11-28 om 21.37.03
Nederlanders zien graag meer van de wereld. Hoe verder, hoe beter. Alleen houdt dat ook in dat de reis eeuwig lijkt te duren. Kijk jij ook enorm tegen die lange vlucht op? Dan heeft Hajar de beste tips om hem te overleven. Want als je de vlucht naar Australië aankan…

Lees verder…

Zo guys, dat was hem weer voor deze maand. December staat voor de deur en we hébben toch nog veel leuks weg te geven tijdens onze feestweek winactie. Stay tuned! Enne, houd vooral onze Facebookpagina in de gaten.

Hoofdfoto: Rob van de Vlierd

You Might Also Like