Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN MEI

juni 2, 2016

Holy moly, Tête-à-Tête bestaat alweer zes maanden! Even een emo-momentje: heel erg bedankt voor alle support de afgelopen maanden, jullie maken ons werk zó leuk. En dan is het nu – zoals iedere maand – tijd voor een terugblik op de zeven best gelezen artikelen. En wat blijkt? Mei was Motivatie Maand.

1: MOTIVATIE MAANDAG: TEDJE FLIERStedje2Ken je van die vrouwen die 24/7 on the go zijn, werken als de malle, ook nog eens een druk sociaal leven hebben én honderd projecten tegelijkertijd hebben lopen? Wij wel, mogen we je voorstellen aan Tedje? ‘Als je niet kunt kiezen, doe je het toch allemaal?’ lijkt haar motto. Dus ontpopte ze zich in korte tijd tot marketingster en startte ze samen met haar nicht Medi haar eigen communicatiebureau. Oh ja, en in plaats van in de avonduren op de bank te ploffen staat Tedje als dj TDDLS op de coolste feestje te draaien. Eén ding is duidelijk: duizendpoot Tedje is everywhere.

Lees verder…

2: ONS ALLEREERSTE MOTIVATIE MAANDAG DINER: DE FOTO’S_e5a0611 (2)Motivatie Maandag (je weet wel, die rubriek waar we iedere maandag toffe chicks voor interviewen) ging voor het eerst offline met een heerlijk diner in de 9 straatjes in Amsterdam. Denk: 30 toffe chicks, veel te lekker eten, een idyllische setting bij restaurant Jansz en héél veel gezelligheid.

Lees verder…

3: MOTIVATIE MAANDAG: JET VAN NIEUWKERKJet-Smulpapen preview-_5Stiekem dromen wij er allebei een beetje van, maar Jet dóet het gewoon. Een eigen boek publiceren. En – als je Jet een klein beetje kent – zal het je niet verbazen dat ‘Het boek van Jet’ (zo heet ie echt!) over eten gaat. Gezond en bewust eten om precies te zijn. Maar dan wel met af en toe een feestje en een borreltje, want dat hoort er volgens de vrolijke blonde lekkerbek ook bij. Kijk, dáár kunnen wij ons nou in vinden!

Lees verder…

4: 5 APPS DIE JIJ ALS FREELANCER ZOU MOETEN HEBBENlaptop0Dat wij op de redactie van Tête-à-Tête ondernemen helemaal te gek vinden, dat moge duidelijk zijn. Maar of het soms ook wat mákkelijker kan allemaal? Gewoon, ietsje? Wel als je werkt met de juiste tools! Gastredacteur Ellis Clay schrijft deze week over haar favorieten.

Lees verder…

5: TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #1kaboompics.com_Old Canon on the wooden deskTijd voor een splinternieuwe rubriek! Vanaf nu geven wij je iedere zaterdag een weekupdate in foto’s. Want gut, een mens maakt nogal wat mee gedurende de week. Wat we nu weer allemaal hebben uitgespookt? Check het hier:

Lees verder…

6: MOTIVATIE MAANDAG: SANNY VERHOEVENSannySanny (die dus een nog grotere glimlach dan Cameron Diaz heeft, hoe ís het mogelijk….) is zonder twijfel de positiefste vrouw die we kennen. In 2014 is ze gestart met bloggen en vloggen over haar grote zoektocht naar geluk, en inmiddels behoort ze tot de paar bloggers in Nederland die volledig van hun website kunnen leven. Ze helpt nu anderen om het geluk terug te vinden, door middel van tips, haar vlogs, interviews en ‘Selfhelp Sanny’-video’s op Youtube.

Lees verder…

7: SORRY KIKI, IK HEB TEGEN JE GELOGEN…Birthday cakeSorry Kiki. Dit wordt niet de eerste post van onze nieuwe fotorubriek, zoals in onze planning staat omschreven. Die schuiven we lekker een weekje op. Na jouw super leuke verrassing op mijn verjaardag kon ik natuurlijk niet achterblijven. Gefeliciteerd met je 24ste verjaardag schat!  

Lees verder…

You Might Also Like