Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN MEI

juni 6, 2017

Yo yo, zijn we weer met een maandupdate. En dit is er eentje waar wij héél blij van worden. Waarom? Het is een heerlijke mix van al onze rubrieken: interviews, mode, eten, reizen en beauty. Ook benieuwd welke artikelen het populairst waren in mei? 

1: WAAROM HEIMWEE ALS JE IN HET BUITENLAND LEEFT SUCKS (EN HOE JE ER MEE OMGAAT)

map

Ik leef niet meer in Nederland. Heel raar om te zeggen, maar het is wel zo. Ik reis al meer dan een half jaar door Australië en Azië en maak daar de meest te gekke dingen mee. Maar ook deze droomreis heeft zijn ups en downs. Deze is dus voor iedereen die een lange reis maakt, in het buitenland studeert of naar het buitenland is geëmigreerd. Waarschuwing: voordat ik de tips ophoest, komt er even een persoonlijk verhaal over waarom ik besloot te vertrekken. Bare with me. 

Lees verder…

2: MOTIVATIE MAANDAG: RENS KROESanne_timmer_rk_barca_2017_-102

Nóg een boek, Rens, je gaat als een speer. Hoe ben je op het idee gekomen voor Powerfood – the Party Edition?

“Ik kreeg veel vraag naar comfort party food.  Mensen wilden inspiratie omdat ze het soms lastig vinden om gezonde maar feestelijke receptjes op tafel te zetten. Daarom wilde ik een boek maken voor iedereen die daar een beetje rekening mee wil houden en toch een feestje wil bouwen, of het nu healthy, vegan of vegetarisch is.”

Lees verder…

3: 6 TIPS OM MEER WATER TE DRINKEN PER DAGkaboompics_woman-pouring-water

Het is hét geheim van de grootste topmodellen. Wil je een stralende huid? Dan drink je water, minimaal 2 liter per dag. Maar kom je aan de aanbevolen hoeveelheid per dag? Voor iedereen die wat hulp kan gebruiken een paar belangrijke tips en tricks.

Lees verder…

4: DE VOOR- EN NADELEN VAN EEN ‘INTERNATIONALE RELATIE’schermafbeelding-2017-05-07-om-16-43-45

Oh oh it’s international love! Al meer dan vijf jaar heeft redacteur Elise een ‘internationale relatie’. Oftewel: daten met een buitenlander. Relaties zitten sowieso bomvol met pro’s en cons, maar bij een internationale is het net allemaal anders. Van schoonouders aan de andere kant van de oceaan tot knallende ruzie over het woordje ‘friend’. Ze doet een boekje open over daten met een international. Een Amerikaan, in haar geval.

Lees verder…

5: KIKI’S GROTE NEW YORK FOTODAGBOEK #52kiki6

These streets will make you feel brand new, big lights will inspire you… Jep, Kiki was deze week in New York. Een stad zo níet te bevatten groots en impressive, dat je het haast niet in woorden kunt uitdrukken. Thank god voor ons fotodagboek. Een very American XXL-versie dit keer.

Lees verder…

6: INSTA WOMAN CRUSH: JOSEFIN DAHLBERGjos

Een nieuwe maand? Dat betekent natuurlijk een nieuwe woman crush! Ze is altijd on point en weet dat ene opvallende rokje perféct te combineren met die sixties blouse. We kennen ze hè, op Instagram. De vrouwen waar we stiekem allemaal een beetje jaloers op zijn vanwege hun coole outfitfoto’s.

Lees verder…

7: VAN BLOEM TOT BRULLENDE TIJGER: BORDUURSELS ZIJN HOTbord-openingsbeeld

Als je denkt dat borduren alleen voor granny’s is, heb je het even heel goed mis. Borduursels zijn graag geziene gast op festivals en ook modemeisjes lopen er mee weg. En dat kan redacteur Daphne Wezenberg maar al te goed begrijpen, want embroideries veranderen die ietwat saaie jeans of dat degelijke jasje makkelijk in iets tofs.

Lees verder…

Dit was ‘m weer, tot volgende maand!

You Might Also Like