Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN MAART

april 1, 2016
Macbook

Er is reden voor een feestje: Tête-à-Tête bestaat alweer vier maanden! En wat een ongelofelijk vette maanden zijn het geweest. Tijd voor onze maandelijkse recap van de zeven best gelezen artikelen van deze maand. Ben je ook benieuwd welke artikelen erin staan?

1: MOTIVATIE MAANDAG: MASCHA FEOKTISTOVA VAN BEAUTYGLOSSmaschaHet zijn spannende tijden voor beautyblogger Mascha. Afgelopen vrijdag lanceerde ze haar eigen valse wimperlijn met een te gek feestje in Amsterdam. En als klap op de vuurpijl werd ze zelf onderwerp van landelijk nieuws toen ze één dag later ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Gregor.

Lees verder…

2: DIT ZIJN DE MEIDEN ACHTER DE GEWELDIGE LIFE OF PIE-TAARTENLOP_LAU&KIM 70Je bent ongetwijfeld een van de creaties van Life of Pie wel eens tegen gekomen. Was het niet op Instagram bij Miljuschka of Beautygloss, dan wel op televisie bij SBS6. Maar wist jij dat achter deze fan-tas-tische taarten twee net zo awesome chicks schuilen?

Lees verder…

3: TÊTE-À-TÊTE MET SYLVIE MEISSylvie MeisEr is denk ik één lichaam dat iedere vrouw wel zou willen hebben, al is het maar voor één nacht. Het lijf van Sylvie Meis. Zucht. Het Hunkemöller-model bracht deze week een bezoekje aan Amsterdam, en nam de tijd om even met ons te Tête-à-Tête’teren over haar nieuwste bikinilijn.

Lees verder…

4: HET IS FEEST! EN WEL HIEROMchampagneSoms, heel soms, dan heb je helemaal geen nieuwtje, winkelopening, modeshow of diner nodig voor het schrijven van een artikel. Sommige momenten dan schrijf je gewoon uit je hart. Gewoon, omdat de letters uit je vingers komen rollen. Gewoon, omdat iemand bijzonder voor je is.

Lees verder…

5: VERSLAG: OP PERSREIS MET IKEAVALLAVIK_PX105054Speciaal voor Tête-à-Tête mocht ik naar Zweden afreizen om te overnachten in het enige echte Ikea hotel en de nieuwste boxsprings te testen. Lees je mee?

Lees verder…

6: GEVAARLIJK LEKKER: EERSTE POPSICLE BAR VAN NEDERLAND GEOPENDIJSMANSCHAP_JAN9431LRHet moet nog lente worden, maar dat maakt voor Martijn Doets niet uit. De zon schijnt dus gooide hij deze week de deuren van zijn nieuwe zaak IJsmanschap in Amsterdam West open.  

Lees verder…

7: OH GOD: INSTAGRAM GAAT MISSCHIEN HE-LE-MAAL VERANDERENHajar, Telefoon, InstagramHeb je al gehoord dat Instagram bezig is met een test om de ‘tijdlijn’ niet-chronologisch te maken? Zo krijg je – net als bij Facebook – niet de meest recente foto’s meer bovenaan je scherm te zien, maar de meest relevante en populaire foto’s. Goed of slecht nieuws? Mwah, ik ben er nog niet helemaal over uit.  

Lees verder…

You Might Also Like