Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN JUNI

juli 1, 2016

Sjonge, dit was me ons een maand wel! Niet alleen sprongen we in het diepe met het allereerste Motivatie Maandag Diner, ook startten we een nieuwe wekelijkse fotorubriek. Beiden deden het goed deze maand. Maar er was meer…

1: ONS ALLEREERSTE MOTIVATIE MAANDAG DINER: DE FOTO’S_e5a0611 (2)Motivatie Maandag (je weet wel, die rubriek waar we iedere maandag toffe chicks voor interviewen) ging voor het eerst offline met een heerlijk diner in de 9 straatjes in Amsterdam. Denk: 30 toffe chicks, veel te lekker eten, een idyllische setting bij restaurant Jansz en héél veel gezelligheid.

Lees verder…

2: RECEPT: PITTIGE PERZIK ICETEA MET KARVAN CÉVITAM13332942_1333278793367625_3309954255758556580_nNiets schreeuwt zomer als een ijskoud drankje, toch? Om alvast in de stemming te komen hebben we een waanzinnig iceatea recept voor je. Want echt, de lekkerste icetea maak je gewoon zelf. Met deze alcoholvrije cocktail ga jij de show stelen op iedere picknick.

Lees verder…

3: MOTIVATIE MAANDAG: PR-VROUW HAFIDA ABAHAIUnknownEenentwintig was ze toen ze als broekie bij een gerenommeerd PR- bureau begon. Op haar dertigste was ze al leidinggevende van een team van 15 collega’s. En tegenwoordig mag Hafida zichzelf Managing Director bij internationaal PR-bureau Weber Shandwick noemen. Hoe ze dit voor elkaar kreeg? Tell us your secret’s, Hafida!

Lees verder…

4: MOTIVATIE MAANDAG: ELLIS CLAYEllis ClayJup, dat klopt, als je Tête-à-Tête een beetje volgt, ken je Ellis allang. Ze schrijft namelijk voor ons. Over lekker eten (zoals hier), coole hotspots (zoals hier), maar ook over het reilen en zeilen van eigen baas zijn en hoe je dat jezelf vooral heel gemakkelijk maakt (ja dat kan ze ook nog). Kortom: deze Amsterdamse lady is van alle markten thuis. En schrijven is niet haar enige passie, Ellis heeft haar eigen scriptiebureau, organiseert grote events én dit wanderlustje heeft ondertussen al de halve wereld gezien. Hoe dan?! Tijd om te weten hoe deze gogetter dat in godesnaam allemaal voor elkaar krijgt.

Lees verder…

5: TÊTE-À-TÊTE’S FOTODAGBOEK #3

Busy ladies Lauren (Life of Pie Amsterdam), Chelsey (Lofty Manner) en Kim (Life of Pie Amsterdam) konden gelukkig ook komenIeder weekend geven we je een weekupdate in foto’s. Wat we nu weer allemaal hebben uitgespookt? We organiseerden ons eigen Motivatie Maandag diner voor 30 vrouwen, waren bij Taste of Amsterdam én bij de lancering van Anna Nooshin’s eerste Hunkemöller collectie.

Lees verder…

6: HOTSPOT: GRAND CAFÉ KRASNAPOLSKYIMG_5904 (2)Als Amsterdammer is het best wel not done om in een van de tentjes op de Dam gezien te worden. Je zou bijna vergeten dat het gewoon het mooiste plein van de stad is. Gelukkig is er het Grand Café Krasnapolsky, waar je midden op de Dam ongegeneerd héérlijk kunt eten, ondervond gastredacteur Wouter Scholten.

Lees verder…

7: 10 X HOTSPOTS IN DEN HAAGDen Haag, Hotspot, BarOf we weer eens een weekendje weg gaan in eigen land en of het dan alsjeblieft Den Haag mag zijn. Want oh oh, wat heeft deze mooie stad achter de duinen toch veel leuks te bieden. Van koffiebars tot restaurants en van concept stores tot hotels. Daarom schrijft gastredacteur Ellis Clay deze week over 10 hotspots in Den Haag die je niet mag missen!

Lees verder…

Tot volgende maand!

You Might Also Like