Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN JUNI

juli 3, 2017

Tijd om onze pareltjes van deze maand te etaleren. En wat blijkt? Jullie kunnen niet genoeg krijgen van interviews met girlbosses. Dat is mooi, want we hebben er nog genóeg voor jullie in petto. Ook benieuwd welke artikelen het populairst waren in juni?

1: MOTIVATIE MAANDAG: SOPHIA TIENSTRA

sophia2
In de entertainmentwereld noemen ze iemand die zowel kan dansen en zingen als acteren een triple threat. Als er zo’n term bestond in de media zou Sophia minimaal een quintuple treat zijn: media strateeg, stukjesschrijver, presentatrice, vlogger en model. Oftewel: een keiharde baas.

Lees verder…

 

2: 15 SNELLE VRAGEN AAN NINA VAN WIJK

img_5720
Omdat je soms maar een paar vragen nodig hebt om iemand te leren kennen. En we reuzebenieuwd zijn naar andermans sneltoetsen, troetelnamen en reïncarnatiewensen. Dit keer de beurt aan onze gorgeous redacteur Nina. Allermooiste krullenbol, take it away!

Lees verder….

 

3: 8x DE ALLERLEUKSTE ESPADRILLES VOOR DEZE ZOMER

schermafbeelding-2017-07-01-om-12-38-14
Toegegeven, ik vond ze tot een aantal jaar geleden nog lastig, die espadrilles. Een beetje lompig zelfs, die canvas schoenen met jute zool. Maar, sinds een half jaartje ben ik helemaal om. Daarom tijd voor de leukste espadrilles du moment. Met flamingo’s, cactussen, croissantjes, the whole shebang.

Lees meer…

 

4: MOTIVATIE MAANDAG: YASMINE ESSER

img_5133
Een aantal maanden geleden ontmoette ik haar voor het eerst op Schiphol. Haar humor, droogheid en heerlijke stem pakte me meteen. En ik kan zeggen, als je ruim een week lang ruim zestien uur per dag samen bent, zijn er eh, geen geheimen meer mogelijk. De Amsterdamse Yasmine is editor bij lifestyleplatform Beautify, en deed voor ons een boekje open over haar passies en dromen.

Lees verder…

 

5: SAMENWERKEN MET VRIENDEN: WEL OF NIET DOEN?

nina3
Je kent haar al jaren, hebt de meest wacko shit samen meegemaakt en kunt haar alles zeggen. Klinkt als de perfecte
ingrediënten voor een topsamenwerking. Maar is het wel zo slim om van je beste mattie je zakenpartner te maken? Nina zoekt het uit.

Lees verder….

 

6: DE TOFSTE TENTOONSTELLING VAN HET JAAR

45_eye_foodmorephotography
Of Kiek het leuk zou vinden om naar de tentoonstelling van Martin Scorsese van het Eye Filmmuseum te komen. Om over de rode loper te paraderen, yellow cabs aan te houden en in een scène te spelen met Leonardo Dicaprio. Je snapt: daar hoefde ze niet lang over na te denken.

Lees verder…

 

7: MOTIVATIE MAANDAG: DESI RIDDER

desi
We stellen je tot slot nog even voor aan Desi, fashion editor bij Esquire. Ze is retegrappig, zo’n beetje the realest person in dit wereldje en sinds ook nog in te huren als motivational speaker. Hoogste tijd voor een tête-à-tête dus.

Lees verder…
Dat was ‘m weer, tot volgende maand, joe!

Hoofdfoto: Kaboompics

You Might Also Like