Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN JULI

augustus 2, 2016

De afgelopen maand was onze drukste (en leukste!) maand tot nu toe. En dat allemaal dankzij jullie! Net als iedere maand, hebben we weer een lijstje van de zeven best gelezen artikelen voor je gemaakt. Benieuwd welke het zijn geworden?

1: HET CONCERT VAN BEYONCÉ: DIT HEB JE GEMIST

Beyonce's Formation World Tour - MiamiWe kunnen er kort over zijn: het concert van Beyoncé in de Amsterdam Arena op zaterdag 16 juni was gruwelijk. Kon jij geen bemachtigen? Wij beschrijven de highlights van The Formation World Tour en zo was jij er tóch nog een beetje bij.

Lees verder…

2: DE TOUR DE FRANCE DOOR DE OGEN VAN EEN AMSTERDAMSE

Fiets, Amsterdam, GrachtenGastredacteur Cathelijne Blok is geen typische wielerfan te noemen. Ze draagt bloemenjumpsuits, loopt het liefst met vuurrode lippenstift rond en haar nagels zijn altijd perfect gelakt. Toch was ze een maand mee met de natte droom van alle wielerfans: De Tour de France. Voor Tête-à-Tête deed ze verslag over hoe ze dit mannencircus heeft meegemaakt.

Lees verder…

3: THE HILLS KOMT TERUG! HAJAR IS BLIJ EN WEL HIEROM

Schermafdruk 2016-07-27 16.22.08Ik kijk geen ‘vrouwenseries’. Nog nooit zag ik een aflevering van Gossip Girl en na één seizoen Grey’s Anatomy haakte ik af omdat het te zoetsappig werd. Toch is er één uitzondering: The Hills.

Lees verder…

4:  ALLE VRAGEN OVER HAIREXTENSIONS BEANTWOORD DOOR EEN PRO

hairHairextensions: sommigen zweren erbij, terwijl anderen er de bibbers van krijgen. Want ís het slecht voor je haar? En hoe verzorg je het? We vragen het aan een expert op dit gebied: Roos van Binsbergen, oprichtster van de Beauty by Roos salons.

Lees verder…

5: GEZOND UIT ETEN IN AMSTERDAM: DE PIJP

snckbrfood-64Het is misschien wel de vraag die ik het méést gesteld krijg: Hajar, jij weet altijd leuke tentjes, waar kan ik gezond dineren? Daarom presenteer ik hierbij (tromgeroffel…) deel 1 van ‘Gezond uit eten in Amsterdam’.

Lees verder…

6: MOTIVATIE MAANDAG: BIANCA PORTIS

13323416_10154421362982784_3919385395227971026_oVoor je dertigste een eigen pr-bureau starten? Doet ze gewoon even. Dat Bianca keihard werkt om PRSSKD te runnen is natuurlijk al reden genoeg om haar voor onze Motivatie Maandag rubriek te interviewen. Maar het feit dat ze, waar ze ook verschijnt een énorme lading positiviteit met zich meebrengt, maakte het voor ons een done deal. Dit zonnetje in huis heeft al heel wat meegemaakt dus kom maar op met die levenslessen.

Lees verder…

7: MET DEZE APP ZUL JE JE ÉCHT NOOIT MEER VERVELENkaboompics.com_Woman Reading a Magazine‘All you can eat’ sushitenten kennen we inmiddels allemaal wel. Maar wist je dat er ook een ‘all you can read’ abonnement bestaat voor tijdschriften? Voor een vast bedrag per maand heb je onbeperkt toegang tot ein-de-loos veel artikelen. Ik kan nu al niet meer zonder.

Lees verder…

Dat was hem weer voor deze maand!

You Might Also Like