Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN JULI

augustus 2, 2017
laptop, macbook

Tijd om onze pareltjes van deze maand te etaleren. En wat blijkt? Jullie kunnen niet genoeg krijgen van interviews met girlbosses. Dat is mooi, want we hebben er nog genóeg voor jullie in petto. Ook benieuwd welke artikelen het populairst waren in juli?

1. MOTIVATIE MAANDAG: JOES BEK

joes
Je hebt mooimakers en echt make-up artists. Joes behoort sowieso bij die tweede categorie. De knappe brunette ontmoetten wij net voordat TaT live ging tijdens een event en sindsdien behoort Joes tot een van onze favoriete MUA’s in Nederland. Maar hoe is ze eigenlijk gekomen waar ze nu is? Tijd voor een gesprekje.

Lees meer…

2: 6x DIT WIL JE WETEN OVER VEILIG ZONNEN

3
Strikvraag: noem het grootste orgaan van de mens. Denk jij zo 1,2,3 aan de huid? Nee hè? Toch is het zo. En zeker met deze tropische temperaturen is het extra belangrijk om goed voor je buitenkantje te zorgen. Bruin worden zonder bonje? Het kan, en Kiki vertelt je hoe.

Lees meer…

3. MOTIVATIE MAANDAG: ANNIQUE VAN DER VALK

2
Instant girlcrush alert! We leerden Annique kennen tijdens een van de eerste persreizen voor Tête-à-Tête. We vlogen naar Zweden met Ikea, waar Annique toen nog werkzaam was. Haar organisatieskills en relaxte en optimistische werkwijze (en ja dûh, ook haar killer smile) maakte meteen indruk. Inmiddels heeft ze een nog heerlijkere job gestrikt, als brand manager van magazine Glamour dus het is de hoogste tijd voor eencatch-up.

Lees meer…

4. MOTIVATIE MAANDAG: JACQUELINE BOSSELAAR

4
Deze goedlachse brunette is CEO en mede-oprichter van Het PR Bureau en wordt al vijf jaar op rij opgenomen in de prestigieuze lijst van NextWomen 100. Maar waarom wij Jacqueline zo mega fijn vinden: ze werkt keihard, geeft om andere vrouwen en is goud eerlijk. Kijk, een vrouw naar ons hart!

Lees verder…

5. 10x WAAROM HET OKÉ IS OM MAKE-UPLOOS OP VAKANTIE TE GAAN

5
Laten we voorop stellen dat helemaal nooit make-up dragen ook prima is. Voor al jullie natural beauties out there: we zijn jaloers want dat scheelt op jaarbasis een hoop getut. Maar voor de ladies die zich geen vakantiescenario kunnen voorstellen zonder laagje (of dikke laag), heeft onze redacteur Wendy tien punten verzamelt waarom make-up loos door het leven gaan op vacay geen ramp is. En eerder rampen voorkomt.

Lees verder…

6. DE JURKJES DIE IÉDEREEN DRAAGT DEZE ZOMER

6
Binnenkort op vakantie en je wilt nog wat last minute shoppen? Slinger dan in íeder geval een overslagjurkje in je winkelmandje. Alle modemeisjes worden er nowadays in gespot dus werd het tijd voor onze fashion redacteur Anna Sophie om de kekste exemplaren eruit te vissen.

Lees verder…

7. MOTIVATIE MAANDAG: MAUREEN STEENKS

7
Soms ontmoet je van die mensen, waarvan je weet dat ze keihard werken en mooie dingen creëeren, maar waarvan je ook weet dat ze eigenlijk te weinig stil staan bij hun successen. Deze mensen in het zonnetje zetten is daarom éxtra fijn! Enter Maureen, een van de eerlijkste, stoerste en meest bescheiden vrouwen in het PR-vak. Haar bedrijf Back to Back PR bestaan inmiddels alweer vijf jaar, tijd om even terug te blikken op haar inspirerende carrière.

Lees verder…
Dat was ‘m weer, tot volgende maand, joe!

Hoofdfoto: Kaboompics

You Might Also Like