Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN JANUARI

februari 1, 2017

We hebben weer een aantal van onze pareltjes van deze maand voor jullie verzameld. Aka: de artikelen waar jullie het meest op klikten in januari. Wat blijkt? Hoe je een gratis upgrade in het vliegtuig kunt regelen vinden onze lezers errug interessant. En dat snappen we.

1: VLIEGTIP: ZO SCOOR JIJ GE-GA-RAN-DEERD EEN UPGRADE

Schermafbeelding 2017-01-31 om 23.52.28
Iedereen wil een upgrade, maar slechts een handjevol kan het betalen. Ben jij niet een van die lucky bastards? Redacteur Elise Mooijman ook niet! Maar de juiste tips, die heeft ze wel. En geloof ons: we hebben het hier over een vrouw die het íedere keer voor elkaar krijgt. In ieder geval op de terugweg…

Lees meer…

2. OP PERSREIS NAAR INDIA: THE AFTERMOVIE

Schermafbeelding 2017-01-31 om 23.55.07
Herinner je je nog die trip die redacteur Ellis maakte naar het bijzondere India? Niet alleen schreef ze hier een heerlijk stukje over op Tête-à-Tête, óók volgde foto- en videograaf Bas haar op de voet om het India avontuur vast te kunnen leggen. Het resultaat zie je hier!

Lees meer…

3. DIT ZIJN DE ALLERTOFSTE AIRBNB’S OOIT

Schermafbeelding 2017-01-31 om 23.57.18
Mocht je zin hebben om er binnenkort tussenuit te knijpen en heb je nog geen idee waarheen? Wil je is een keer iets anders dan een standaard hotel? Check dan even deze prachtige huizen die aangeboden worden op Airbnb. Bekijken op eigen, eh, risico.

Lees meer…

4. DE EERSTE TWEE WEKEN ZONDER SIGARET

Schermafbeelding 2017-01-31 om 23.58.54
Onze leuke redacteur Nien heeft een briljant plan: stoppen met roken. Jaja, she knows, lekker cliché, stoppen met roken als goede voornemen voor 2017. Maar een mens moet toch wat. Wat er allemaal in haar koppie omging de afgelopen twee weken?

Lees meer…

5. BABBELEN OP DE RADIO BIJ EXTRA FM

Schermafbeelding 2017-02-01 om 00.01.14
Groot nieuws! Onze Kiki is iedere vrijdagavond te horen in de uitzending van Extra FM. Om samen met Patrick en Bart een beetje te Tête-à-Têten over mode, reizen, trendjes en andere gekkigheid. En iedere zondag delen we het fragment hier, zodat jullie niets hoeven te missen.

Lees meer…

6. MOTIVATIE MAANDAG: TESS DUINKER

Schermafbeelding 2017-02-01 om 00.03.16
We love Tess. Naast een warm hart en een grote glimlach heeft deze blogger ook enorm veel ervaring. Als redacteur bij EEN media en als hoofdredacteur van Fashionscene bijvoorbeeld. Geen wonder dat wij bij Tête-à-Tête aan haar lippen hangen als ze een verhaal vertelt en ook een gat in de lucht sprongen toen we hoorde over haar nieuwe project Details of Beauty. Een splinternieuwe website, gericht op beauty en lifestyle. Daar moésten we haar even over spreken!

Lees meer…

7. DE 10 GEBODEN VOOR HET DAGELIJKS DRAGEN VAN PAILLETTEN

Schermafbeelding 2017-02-01 om 00.05.56
Nu de feestmaanden echt hartstikke voorbij zijn, is de kans groot dat je je partykleding samen met de kerstversiering ergens ver weg hebt opgeborgen. Want: pailletten, glitters en glans draag je als het feest is. Toch? Ja. Maar óók op een druilerige maandagochtend, vindt Kristel Kwast. Omdat je daar nou eenmaal een stuk vrolijker van wordt. Hoe je het draagt? Door rekening te houden met de volgende 10 geboden.

Lees verder…

Zo vriendinnen, dat was hem weer voor deze maand! Nu al zin in februari…

You Might Also Like