Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN AUGUSTUS

september 3, 2017

Tijd om onze pareltjes van deze maand te etaleren. Hajars eerlijke ‘ik ben klaar met Instagram verhaal’ scoorde als een tierelier, net als ons interview met Sonja Silva en Kiki’s S.O.S inpaklijst. Ook benieuwd welke artikelen het populairst waren deze maand?

1. WAAROM IK HE-LE-MAAL KLAAR BEN MET INSTAGRAM

schermafbeelding-2017-09-03-om-12-32-24

Hajar zit eraan te denken om te stoppen met Instagram. De illusie van perfectie, de gekochte volgers, de continue afleiding, ze is er – na negen maanden in het buitenland – helemaal klaar mee. Moet ze haar account niet gewoon verwijderen?

Lees meer…

2.KIKI’S S.O.S. VAKANTIEKIT: DIT GAAT ER MEE OP REIS 

schermafbeelding-2017-09-03-om-12-33-12

Een voorbereid mens telt voor twee. Cliché of niet, het ís gewoon zo. En dus reis ik haast standaard met een survivalpakket, a.k.a. de halve apotheek in mijn tas. Waarom? Je hebt altijd wel íets ongemakkelijks op reis, het bespaart je geld en je scoort meteen punten bij je reisgenoten. Welke producten altijd handig zijn voor in je koffer?

Lees meer…

3. MOTIVATIE MAANDAG: SONJA SILVA

sonja

Je hebt Sonja waarschijnlijk als Miss Nederland (van 1997), vj bij TMF en als actrice leren kennen. The sky was the limitvoor deze ster totdat een oververmoeidheidsziekte haar leven omgooide. Na jaren tegen haar overgewicht te vechten, besloot Sonja een maagverkleining te ondergaan. In ruim een jaar tijd viel Sonja zo’n 50 kilo af en sindsdien is ze happier dan ooit. De hoogste tijd om even bij te kletsen. Sonja, take it away!

Lees verder…

4. DIT IS DE RAARSTE BEAUTYTREND DU MOMENT

beauty

Op de een of andere manier zijn onze wenkbrauwen altijd de sjaak. Hun natuurlijke donsje wordt bruut in een rechte lijn geëpileerd, ze moeten altijd maar ‘on fleek’ zijn en hebben alle vreemde beautytrends maar te accepteren die de Instagramgirls bedenken.

Lees meer…

5. DE 8 LEKKERSTE ROTTERDAMSE HOTSPOTS VAN NU

rotterdam

Rotterdam, we vergeten je soms, maar stiekem ben je gewoon een topstad. Met de allerlekkerste plekjes. Where to eat, sleep, rave, repeat? Onze redacteur Nina van Wijk zocht het voor je uit.

Lees verder…

6. MOTIVATIE MAANDAG: LOTTE NIJBORG VAN BEAUTIFY

lotte

We kennen Lotte al best een tijdje en weten dus allang dat ze een hardwerkende, heerlijke vrouw is, maar het werd de hoogste tijd om haar succesverhaal écht goed te leren kennen. Wij spraken de oprichter van Beautify over de uitdagingen van het ondernemerschap, over dromen die uitkomen en de liefde.

Lees meer…

7: MOTIVATIE MAANDAG: CHLOE STERK

chloe

Mensen zijn een beetje klaar met het ‘perfecte plaatje’ zien op social media. Er is meer behoefte aan iets meer diepgang en dat merk je bij zowel de influencers als hun publiek. Ook Chloe gaat een nieuwe weg in. Je kent haar misschien al als Fashionista Chloe, maar onlangs heeft ze een nieuw, ‘eerlijk’ platform gelanceerd. Waarom? Dat wilden wij ook weten…

Lees verder…

Dat was ‘m weer, tot volgende maand, joe!

Hoofdfoto: Kaboompics

You Might Also Like