Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN APRIL

april 30, 2016

April zit er alweer op. Voordat we mei inluiden kijken we nog even terug op de meest gelezen artikelen van de maand. Benieuwd welke stukken de meeste clicks opleverden in april?

1: TÊTE-À-TÊTE MET JOSH VELDHUIZENAan ambitie geen tekort bij deze blondine. Haar bedrijf JOSH V groeide in vijf jaar uit tot een miljoenenbusiness. Ze ontpopte zich van ‘Modemeisjes met een Missie’ tot een serieuze zakenvrouw. Wij spraken met haar over stereotypering, meditatie en girlpower. Wat wij vooral leerden? Dat ook wij nog vol vooroordelen zitten *schaam schaam*. Want iemand die knap, lang, slank en succesvol is kan toch niet óók nog eens sympathiek en lief zijn? Boy, were we wrong!

Lees verder

2: SPANNEND MAN: TÊTE-À-TÊTE OP TELEVISIEat5Oh jawel, na ons radiodebuut komen we nu met een tweede primeurtje. Tête-à-Tête was op televisie! Hajar en ik werden geïnterviewd door de reporters van de Amsterdamse nieuwszender AT5. Hoe dat eraan toe ging?

Lees verder

3: WHATSAPPEN MET… LOLA BROODLola BroodWát een dag was het gister voor Lola Brood. De dochter van rocklegende Herman Brood haalde zo’n beetje alle pers toen bekend werd dat ze in de nieuwste Playboy te zien is. Enkel gehuld met een paar ‘spatjes’ verf als ode aan haar vader en konijnenoortjes op haar hoofd. Je begrijpt, hoogste tijd om even te whatsappen.

Lees verder

4: MOTIVATIE MAANDAG: JAMIE LI VAN QUARTER MAGAZINEjamie-li-02Alsof het oprichten en runnen van succesvol lifestyleplatform QUARTER Magazine niet hard genoeg werken was, begon Jamie een aantal weken geleden ook met vloggen. Natuurlijk kenden wij de mama van twee boys al van haar website, maar in haar vlogs geeft ze zichzelf helemaal bloot. Wat blijkt? Ze is naast knap en getalenteerd ook nog eens super grappig!

Lees verder

5: HET VERSCHIL TUSSEN ‘GEZOND’ EN ‘SLANK’ ETEN kaboompics.com_Healthy meals on plates for twoMensen denken vaak dat gezond en mager hetzelfde is. Dat is een misverstand, waar ik me al een tijdje aan erger. Natuurlijk zorgen gezonde maaltijden voor een voldaan en energiek gevoel. Maar als jij ook iedere dag mierzoete dadelrepen naar binnen werkt en je vervolgens afvraagt waarom je niet afvalt ‘ook al eet je altijd vegan snacks’, is dit artikel voor jou.

Lees verder

6: HOTSPOT: ZOETE AARDAPPELFRIETEN BIJ SCHATJE PATATJE12717668_968432013204579_7869524621141701804_nMoet álles tegenwoordig gezond zijn? Zelfs onze (nachtelijke) bezoekjes aan de snackbar? Absoluut niet. Maar het kán tegenwoordig wel. En weet je wat? De zoete aardappelfrieten van Schatje Patatje zijn megalekker dus dat ze gezonder zijn is vooral lekker meegenomen.

Lees verder

7: DIT IS DE WENKBRAUWFOUT DIE BIJNA IEDEREEN MAAKTkaboompics.com_Top view of cosmetics bag, magazines and iPhone 6Het blijven lastige ‘dingen’, die wenkbrauwen. Het scheelt dat ik inmiddels een pony heb die erover heen valt, anders was ik zéker tien minuten extra per dag bezig om die krengen te perfectioneren.

Lees verder

You Might Also Like