Featured NEWS

DE ZEVEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN APRIL

mei 7, 2017
Macbook

Holy shit, zitten we zomaar ineens al in mei! En dat terwijl we nog éven willen terugkijken op de meest gelezen artikelen van afgelopen maand.  Benieuwd welke stukken de meeste clicks opleverden in april?

1: MOTIVATIE MAANDAG: NAFIESA RASOELBAKS

pop2
Tom Cruise interviewen, chillen met Brad Pitt en selfies met Channing Tatum. Jup, Nafiesa Rasoelbaks reist de wereld over om filmsterren te interviewen en heeft misschien wel de coolste baan op aard. Tijd voor een Tête-à-Tête!

Lees verder…

2: 15 SNELLE VRAGEN AAN… IVVY CHLOE VAN DE GEER

schermafbeelding-2017-05-07-om-16-38-22
Omdat je soms maar een paar vragen nodig hebt om iemand te leren kennen. En we reuzebenieuwd zijn naar andermans sneltoetsen, troetelnamen en reïncarnatiewensen. Na redacteur Elise is dit keer de beurt aan onze columniste Ivvy Chloe!

Lees verder…

3: MOTIVATIE MAANDAG: LIENKE DE JONG

13221429_1173668166029459_3041514115530568296_o

Je kent haar misschien van de 7-uurs selfies in de sportschool (ja écht bijna iedere ochtend), dolgekke vlogs, of haar Instagram-account. Het doel van lachebek Lienke? Zoveel mogelijk mensen omtoveren tot ochtendfreaks. Oftewel: own your morning, ga je dromen achterna en wees gelukkig. Lienke inspireert, en vrouwen die inspireren vinden we cool. Je snapt: het werd de hoogste tijd voor een Tête-à-Tête’je.

Lees verder…

4: DE VOOR- EN NADELEN VAN EEN ‘INTERNATIONALE RELATIE’

schermafbeelding-2017-05-07-om-16-43-45

Oh oh it’s international love! Al meer dan vijf jaar heeft redacteur Elise een ‘internationale relatie’. Oftewel: daten met een buitenlander. Relaties zitten sowieso bomvol met pro’s en cons, maar bij een internationale is het net allemaal anders. Van schoonouders aan de andere kant van de oceaan tot knallende ruzie over het woordje ‘friend’. Ze doet een boekje open over daten met een international. Een Amerikaan, in haar geval.

Lees verder…

5: BROOKLYN VOOR BEGINNERS: HIER GA JE NAARTOE

view-brooklyn-bridge-park

Let’s be honest: Brooklyn is een deel van New York waar je tot een aantal jaar geleden liever niet kwam. Je moest er he-le-maal die brug voor over, de reputatie was shitty en ’s avonds had je er al helemaal niets te zoeken. But times change…

Lees verder…

6: 8 KNEITERLEUKE PETJES VOOR DIE BAD HAIR DAY

opening2_copy

Je kent het wel: je haar is eígenlijk aan een wasbeurtje toe maar je had deze ochtend geen tijd, geen zin, of je bed lag gewoon te lekker. Snappen we. De oplossing? Een petje. En dus dook onze trendspotter Daphne in de wereld van de fraaie hoofddeksels.

Lees verder…

7: DE LEKKERSTE PERSREIS SINDS TIJDEN – LETTERLIJK JA

Below view of people clinking glasses with each other

Als je editors of journalisten vraagt of ze mee gaan op persreis, dan kun je dat vergelijken met het vragen aan een 3-years old of ‘ie naar Disneyland Parijs wilt. En als je dan vertelt dat het een persreis is voor een Vermouth dan heb je zojuist verteld dat het kind van 3 jaar het hele verblijf gratis ijsjes mag eten.
Hoofdfoto: Rob van de Vlierd

You Might Also Like