Featured TRAVEL

DÉ ULTIEME PLAYLIST VOOR IN HET VLIEGTUIG

september 2, 2016

Reizen is heerlijk. Maar de vlucht naar je eindbestemming is – laten we eerlijk wezen – een stuk minder fijn. Om jou door je eerstvolgende saaie vlucht te slepen hebben wij dé ultieme playlist voor je gemaakt. Als je hier niet van opvrolijkt…

Ik heb totaal geen vliegangst, maar toch vind ik vliegen niets aan. Waarom? Ik. Verveel. Me. Kapot. Tijdschriften lees ik te snel uit, mijn medereizigers zijn mijn geklets snel zat en in slaap vallen lukt mij nooit. Muziek is het beste medicijn tegen verveling, daarom zijn mijn headphones en telefoon mijn beste vrienden in het vliegtuig. Met deze playlist op Deezer met de leukste vlieg-liedjes stap je helemaal happy uit het vliegtuig, klaar om je vakantie te starten. Goede reis!

Dit artikel is in samenwerking met Deezer tot stand gekomen.

You Might Also Like