BEAUTY Featured NEWS

DÉ NIEUWE GEZICHTEN VAN L’ORÉAL PROFESSIONNEL

februari 2, 2016
Alessandra Ambrosio

Vers van de pers beautynieuws: L’Oréal Professionnel heeft met trots een nieuwe samenwerking aangekondigd. Topmodellen Alessandra Ambrosio en Camille Rowe-Pourcheresse versterken met hun woeste lokken voortaan het team. We like! 

Angel aan de haak geslagen

Met haar vinger áltijd op de pols van de modewereld was Alessandra Ambrosio een voor de hand liggende keuze voor L’Oréal. Het Braziliaanse topmodel doet al jaren dienst als één van de meest iconische Victoria Secret Angels, heeft haar eigen modelabel genaamd Ale by Alessandra en heeft meer dan 10 miljoen volgers op haar social media kanalen. En misschien nog wel belangrijker: Alessandra is een rolmodel voor vele vrouwen. Wie beter te kiezen voor de promotie van een nieuwe haarlijn dan het topmodel herself?

Invloedrijke Française

camilleDan nog even over de tweede beauty van de campagne. Misschien zegt die naam je niet zo 1,2,3 iets. Camille is naast model een ware fashionista en is door Vanity Fair erkend als een van de meest invloedrijke Françaises van de wereld. Ze werd meerdere keren door topfotograaf Mario Testino op de kiek gezet en is in talloze magazines te bewonderen.

Haarproducten

Binnenkort zijn de ladies in de nieuwste productcampagnes te zien. Zo ontfermt Allesandra zich over de Diarichesse Hivisibility, een nieuwe toon-op-toon haarkleur en het nieuwste stijlingsproduct X-Tenso. Camille zal het gezicht van van de nieuwe L’Oréal Professionnel Inoa Blond Resist, een ammoniak-vrije haarkleur die lang houdbaar is, door aan de wensen van de meest veeleisende blondines te voldoen.

You Might Also Like